Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

CORASIL

dichlorprop-p 2.5%

Γαλακτοποιήσιμο υγρό (EC) / Βοηθητικές ουσίες: 97.24%


Οδηγίες εφαρμογής για ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του CORASIL για χρηση σε ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Το Corasil® είναι φυτορυθμιστική ουσία που ανάλογα με το χρόνο εφαρμογής μπορεί να προκαλέσει αύξηση στο μέγεθος των καρπών ή μείωση της πτώσης των καρπών κοντά στη συγκομιδή σε καλλιέργειες εσπεριδοειδών.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός φυλλώματος. Να γίνεται καλή διαβροχή, χρησιμοποιώντας 150 - 240 λίτρα ψεκαστικού υγρού / στρέμμα, ανάλογα με το μέγεθος των δένδρων.
1.Για καλύτερα αποτελέσματα και για την καλύτερη δυνατή επίδραση στο μέγεθος του καρπού κατά τη συγκομιδή, είναι σημαντικό η εφαρμογή να πραγματοποιείται αμέσως μετά τη φυσική πτώση των καρπών.
2.Η εφαρμογή να γίνεται με τον κατάλληλο όγκο ψεκαστικού υγρού ώστε η μέγιστη δόση να μην υπερβαίνει τα 300 κ.εκ σκευάσματος στο στρέμμα.
3.Να πραγματοποιείται μια μόνο εφαρμογή καθ’ όλη τη διάρκεια της βλαστικής περιόδου (η επέμβαση συνήθως αποβλέπει στην αύξηση του μεγέθους των καρπών ή στη μείωση της πτώσης τους) διαφορετικά μπορεί να παρουσιαστεί αρνητικό αποτέλεσμα στην ποιότητα και στην ποσότητα του καρπού κατά τη συγκομιδή
-Ψεκάζετε όταν επικρατούν φυσιολογικές καιρικές συνθήκες χωρίς άνεμο και με θερμοκρασία κάτω από 30°C.
-Αποφύγετε τη διασπορά ψεκαστικών σταγονιδίων σε παρακείμενες καλλιέργειες (όπως π.χ. πυρηνόκαρπα, αμπέλι και λαχανικά) που μπορεί να παρουσιάζουν ευαισθησία ακόμα και σε ατμούς του προϊόντος.
-Για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος, τα δένδρα πρέπει να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και να μην υποφέρουν από έλλειψη νερού, μακροστοιχείων και ιχνοστοιχείων.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Για καλύτερα αποτελέσματα και για την καλύτερη δυνατή επίδραση στο μέγεθος του καρπού κατά τη συγκομιδή, είναι σημαντικό η εφαρμογή να πραγματοποιείται αμέσως μετά τη φυσική πτώση των καρπών. 2.Η εφαρμογή να γίνεται με τον κατάλληλο όγκο ψεκαστικού υγρού ώστε η μέγιστη δόση να μην υπερβαίνει τα 300 κ.εκ σκευάσματος στο στρέμμα. 3.Να πραγματοποιείται μια μόνο εφαρμογή καθ’ όλη τη διάρκεια της βλαστικής περιόδου (η επέμβαση συνήθως αποβλέπει στην αύξηση του μεγέθους των καρπών ή στη μείωση της πτώσης τους) διαφορετικά μπορεί να παρουσιαστεί αρνητικό αποτέλεσμα στην ποιότητα και στην ποσότητα του καρπού κατά τη συγκομιδή -Ψεκάζετε όταν επικρατούν φυσιολογικές καιρικές συνθήκες χωρίς άνεμο και με θερμοκρασία κάτω από 30°C. -Αποφύγετε τη διασπορά ψεκαστικών σταγονιδίων σε παρακείμενες καλλιέργειες (όπως π.χ. πυρηνόκαρπα, αμπέλι και λαχανικά) που μπορεί να παρουσιάζουν ευαισθησία ακόμα και σε ατμούς του προϊόντος. -Για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος, τα δένδρα πρέπει να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και να μην υποφέρουν από έλλειψη νερού, μακροστοιχείων και ιχνοστοιχείων.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ορμονικού σκευάσματος

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 30/04/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS05+GHS09