Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

DIABLO SC

Hexythiazox 25.87%

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 75.41%


Οδηγίες εφαρμογής για ΑΜΠΕΛΙ: Οινοποιήσιμες Ποικιλίες:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του DIABLO SC για χρηση σε ΑΜΠΕΛΙ: Οινοποιήσιμες Ποικιλίες εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Ακαρεοκτόνο επαφής και στομάχου με δράση ωοκτόνο, προνυμφοκτόνο και νυμφοκτόνο.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός φυλλώματος
1.Να χρησιμοποιείται πριν φτάσουν τα ακάρεα στο στάδιο του ακμαίου.
2.Έχει μακρά υπολειμματική διάρκεια, δύο μηνών και δεν απαιτείται περισσότερο από μια εφαρμογή το χρόνο.
*Το σκεύασμα έχει δοκιμαστεί στις ποικιλίες τριαντάφυλλων (Sunki, Samurai, Electron, Parade). Για την αποφυγή ανεπιθύμητων επιπτώσεων σε άλλες ποικιλίες τριανταφυλλιάς καθώς και στα υπόλοιπα δρεπτά άνθη συνίσταται η δοκιμή σε ένα μικρό αριθμό φυτών, πριν τη γενικευμένη χρήση του.
**Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις καλλιέργειες καλλωπιστικών/ανθοκομικών φυτών, αμυγδαλιάς, φιστικιάς, καρυδιάς, καστανιάς, φουντουκιάς, κουκουναριάς, κυδωνιάς, μουσμουλιάς, Ιαπωνικής μουσμουλιάς, αχλαδομηλιάς, λωτού, κερασιάς και δαμασκηνιάς από τη χρήση του σκευάσματος. Για την χρήση του σκευάσματος στην καλλιέργεια αυτή ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Να χρησιμοποιείται πριν φτάσουν τα ακάρεα στο στάδιο του ακμαίου. 2.Έχει μακρά υπολειμματική διάρκεια, δύο μηνών και δεν απαιτείται περισσότερο από μια εφαρμογή το χρόνο. *Το σκεύασμα έχει δοκιμαστεί στις ποικιλίες τριαντάφυλλων (Sunki, Samurai, Electron, Parade). Για την αποφυγή ανεπιθύμητων επιπτώσεων σε άλλες ποικιλίες τριανταφυλλιάς καθώς και στα υπόλοιπα δρεπτά άνθη συνίσταται η δοκιμή σε ένα μικρό αριθμό φυτών, πριν τη γενικευμένη χρήση του. **Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις καλλιέργειες καλλωπιστικών/ανθοκομικών φυτών, αμυγδαλιάς, φιστικιάς, καρυδιάς, καστανιάς, φουντουκιάς, κουκουναριάς, κυδωνιάς, μουσμουλιάς, Ιαπωνικής μουσμουλιάς, αχλαδομηλιάς, λωτού, κερασιάς και δαμασκηνιάς από τη χρήση του σκευάσματος. Για την χρήση του σκευάσματος στην καλλιέργεια αυτή ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ακαρεοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (ZRMS) (άρθρο 33)
Λήξη έγκρισης: 31/08/2025
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Επικίνδυνο για το περιβάλλον (GHS09)