Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

DYNALI 60/30 DC

Difenoconazole 6% / cyflufenamid 3%

Εναιωρηματοποιήσιμο συμπύκνωμα (DC) / Βοηθητικές ουσίες: 91.2%


Οδηγίες εφαρμογής για ΑΜΠΕΛΙ: Επιτραπέζιες Ποικιλίες:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του DYNALI 60/30 DC για χρηση σε ΑΜΠΕΛΙ: Επιτραπέζιες Ποικιλίες εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: To Dynali 60/30DC είναι μυκητοκτόνο με προστατευτική και θεραπευτική δράση. Περιέχει τα δραστικά συστατικά Difenoconazole (τριαζόλη) που κινείται δεαλασματικά και δρα προληπτικά και θεραπευτικά και Cyflufenamid (phenyl acetamides) που κινείται διελασματικα, παρουσιάζει τάση ατμών και έχει προληπτική, υπολειμματική και θεραπευτική δράση. Καταπολεμά το ωίδιο στο οινοποιήσιμο και επιτραπέζιο αμπέλι.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός φυλλώματος.
Το εύρος δόσης είναι ανάλογο της αναμενόμενης πίεσης προσβολής. Οι μεγάλες δόσεις θα πρέπει να εφαρμόζονται όταν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για την ανάπτυξη της ασθένειας και αναμένεται υψηλή πίεση προσβολής.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Το Dynali περιέχει τα δραστικά συστατικά difenoconazole και cyflufenamid.
Το Difenoconazole ανήκει στην ομάδα των τριαζολών (DIMs) και στο βιοχημικό επίπεδο η δράση του είναι στο στάδιο της απομεθυλίωσης παρεμποδίζοντας τη βιοσύνθεσητης εργοστερόλης. Το Cyflufenamid έχει ένα μοναδικό τρόπο δράσης, παρεμποδίζει την πρωτογενή ανάπτυξη μυκηλίου και της μυζητικής πλάκας (haustoria) καθώς επίσης και την δευτερογενή ανάπτυξη μυκηλίου και σποριογέννεσης.
Ανήκει στην ομάδα FRAC U6. Ο βιοχημικός τρόπος δράσης δεν έχειακόμα αποσαφηνιστεί αλλά δεν παρουσιάζει διασταυρωτή ανθεκτικότητα με άλλες γνωστές κλάσεις μυκητοκτόνων..
Επομένως το Dynali μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προγράμματα ψεκασμών σε εναλλαγή με μυκητοκτόνα άλλων ομάδων με διαφορετικό τρόπο δράσης από τους DMIs.
Mέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλιεργητική περίοδο 2.
Συνθήκες εφαρμογής: Το εύρος δόσης είναι ανάλογο της αναμενόμενης πίεσης προσβολής. Οι μεγάλες δόσεις θα πρέπει να εφαρμόζονται όταν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για την ανάπτυξη της ασθένειας και αναμένεται υψηλή πίεση προσβολής. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Το Dynali περιέχει τα δραστικά συστατικά difenoconazole και cyflufenamid. Το Difenoconazole ανήκει στην ομάδα των τριαζολών (DIMs) και στο βιοχημικό επίπεδο η δράση του είναι στο στάδιο της απομεθυλίωσης παρεμποδίζοντας τη βιοσύνθεσητης εργοστερόλης. Το Cyflufenamid έχει ένα μοναδικό τρόπο δράσης, παρεμποδίζει την πρωτογενή ανάπτυξη μυκηλίου και της μυζητικής πλάκας (haustoria) καθώς επίσης και την δευτερογενή ανάπτυξη μυκηλίου και σποριογέννεσης. Ανήκει στην ομάδα FRAC U6. Ο βιοχημικός τρόπος δράσης δεν έχειακόμα αποσαφηνιστεί αλλά δεν παρουσιάζει διασταυρωτή ανθεκτικότητα με άλλες γνωστές κλάσεις μυκητοκτόνων.. Επομένως το Dynali μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προγράμματα ψεκασμών σε εναλλαγή με μυκητοκτόνα άλλων ομάδων με διαφορετικό τρόπο δράσης από τους DMIs. Mέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλιεργητική περίοδο 2.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση σύμφωνα με τον Κανονισμό 1107/2009
Λήξη έγκρισης: 31/03/2025
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Επικίνδυνο για το περιβάλλον (GHS09)