Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

GRANUFLO 80 WG

Χρήση του μυκητοκτόνου GRANUFLO 80 WG

GRANUFLO 80 WG

Thiram 80%

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 18.3%


Το σκευασμα εχει αποσυρθεί

Δείτε αν κυκλοφορούν άλλα σκευάσματα με τη δραστική ουσία Thiram ,
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Μυκητοκτόνο επαφής με προστατευτική δράση. Το GRANUFLO 80 WG είναι ένα ευρέως φάσματος μυκητοκτονο επαφής με προστατευτική δράση. Η δραστική ουσία thiram ανήκει στην ομάδα των διθειοκαρβαμιδικών μυκητοκτόνων και συγκεκριμένα στα διμεθυλο-διθειοκαρβαμιδικά. Το thiram παρεµποδίζει τη βλάστηση των σπορίων και σε ορισμένες περιπτώσεις την ανάπτυξη του µυκηλίου εµφανίζοντας προληπτική δράση.
Τρόπος Εφαρμογής: Ομοιόμορφοι ψεκασμοί καλύψεως.
Στα μηλοειδή και στα πυρηνόκαρπα, όταν απαιτείται όγκος ψεκαστικού υγρού μεγαλύτερος από 100 λίτρα / στρέμμα, θα πρέπει να χρησιμοποιείται η μικρότερη συνιστώμενη δόση ανά 100 λιτ. νερό.
Οι εφαρμογές είναι προληπτικές εφόσον οι συνθήκες ευνοούν την ανάπτυξη των ασθενειών. Να ακολουθούνται οι συστάσεις των Γεωργικών Προειδοποιήσεων στις περιοχές που αυτές εφαρμόζονται.
Εφαρμόστε τις υψηλότερες δόσεις όταν η πίεση προσβολής είναι μεγαλύτερη, τα φυτά πιο αναπτυγμένα και στις περιπτώσεις προανθικών ψεκασμών.
ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΤΡΟΦΗ ΤΑ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ GRANUFLO 80 WG
Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση για ΔΟ του Παραρτήματος Ι της Οδηγίας 91/414/ΕΕ (σύμφωνα με το άρθρο 4 της Οδηγίας 91/414/ΕΕ)
Λήξη έγκρισης: 15/11/2018
ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ
Παρασκευάζεται από την:
TAMINCO BV (A subsidiary of Eastman Chemical Company)
Pantserschipstraat 207
B-9000
Gent
BELGIUM
TEL: +32 92541443
FAX: +32 +32 9 2542509

Επιστροφή στην αναζήτηση