Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook
Δειτε ολες τις κατηγορίες Ζωϊκων εχθρών και εντομων

Νηματωδεις - ΑΓΓΟΥΡΙ

Σκευάσματα για την αντιμετώπιση του εχθρού

Αντιμετώπιση Νηματωδών
α) 
Τα σπορεία θα πρέπει να γίνονται σε υπόστρωμα απαλλαγμένο από νηματώδεις ή η προμήθειά τους να γίνεται από πιστοποιημένο φυτώριο. 
β) 
Κατά την καλλιέργεια του αγρού θα πρέπει τα μηχανήματα να είναι καθαρά και να μη φέρουν υπολείμματα χώματος από άλλα χωράφια, που είναι πιθανόν μολυσμένα. 
γ) Ηλιοαπολύμανση του εδάφους, όπου είναι εφικτό. Κατά τη διάρκεια της ηλιοαπολύμανσης, το έδαφος πρέπει να διατηρείται υγρό μέσω του αρδευτικού συστήματος. 
δ) Ενθάρρυνση της εφαρμογής οργανικών υλικών στο έδαφος. 
ε) Να αποφεύγεται, αν είναι δυνατόν, η φύτευση την εποχή, που η θερμοκρασία του εδάφους υπερβαίνει τους 20οC. 
στ) Εφαρμογή εγκεκριμμένων νηματωδοκτόνων πριν τη φύτευση. Σε ορισμένες καλλιέργειες μπορούν να γίνουν και επιπλέον επεμβάσεις στα πρώτα στάδια ανάπτυξης των φυτών. 
ζ) Εναλλαγή, όπου είναι εφικτό, των ομάδων νηματωδοκτόνων (οπως οργανοφωσφορικά με καρβαμιδικά) ανά καλλιέργεια.

Σκευάσματα για την αντιμετώπιση του ζωϊκου εχθρού

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε τα επιτρεπόμενα σκευάσματα (εντομοκτόνα / νηματοδοκτόνα / ακαρεοκτόνα) για την αντιμετώπιση του ζωϊκου εχθρού, σύμφωνα με το Υπουργειο αγροτικής ανάπτυξης , καθώς και τον τρόπο εφαρμογής τους εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection