Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook
Δειτε ολες τις κατηγορίες μυκητολογικών και βακτηριολογικών ασθενειών

Ωϊδιο - ΦΡΑΟΥΛΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ

Εφαρμογή του FytoSave για ΦΡΑΟΥΛΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ

FytoSave

Rapessed oil 1.25%

Πυκνό Διάλυμα (SL) / Βοηθητικές ουσίες: 98.75%


Οδηγίες εφαρμογής για ΦΡΑΟΥΛΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ:

Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Το φυτοπροστατευτικό προϊόν FytoSave® δρα ως ενεργοποιητής των μηχανισμών άμυνας των φυτών. Δρα ενισχύοντας την αντίσταση του φυτού ενάντια σε Ωΐδιο, Περονόσπορο και Πυρικουλάρια, μειώνοντας έτσι τις βλαβερές επιπτώσεις τους στις καλλιέργειες.
Μέθοδος εφαρμογής: Πολύ καλός ψεκασμός φυλλώματος και στις δυο πλευρές των φύλλων.
1.Το Fytosave εφαρμόζεται προληπτικά σε συνδυασμό ή / και σε εναλλαγή με κατάλληλα μυκητοκτόνα ανάλογα με την πίεση των ασθενειών.
2.Για τη βέλτιστη ενεργοποίηση της άμυνας των φυτών, συνιστώνται 2-4 διαδοχικές εφαρμογές στο αμπέλι και 2-3 εφαρμογές στα κηπευτικά, στις καλλιέργειες νεαρών φύλλων, στη φράουλα και στο ρύζι πριν την εμφάνιση των ασθενειών.
3.Σε περίπτωση προσβολής ή όταν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για την ανάπτυξη των παθογόνων και αναμένονται ισχυρές προσβολές, ψεκάστε με κατάλληλο διασυστηματικό μυκητοκτόνο πριν την εφαρμογή του Fytosave. Επίσης, στο αμπέλι συνιστάται να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με εγκεκριμένα μυκητοκτόνα κατά του Περονόσπορου ή / και του Ωίδιου. Σε αυτή την περίπτωση η δόση του μυκητοκτόνου προσαρμόζεται σε συνάρτηση με την πίεση της ασθένειας και το φαινολογικό στάδιο του αμπελιού, στα πλαίσια της έγκρισης του μυκητοκτόνου.
4.Να ακολουθούνται οι συστάσεις των Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων στις περιοχές που εφαρμόζονται.
*«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα στις χρήσεις ήσσονος σημασίας και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις από τη χρήση του σκευάσματος. Ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα από τη εφαρμογή του σκευάσματος».
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Το Fytosave εφαρμόζεται προληπτικά σε συνδυασμό ή / και σε εναλλαγή με κατάλληλα μυκητοκτόνα ανάλογα με την πίεση των ασθενειών. 2.Για τη βέλτιστη ενεργοποίηση της άμυνας των φυτών, συνιστώνται 2-4 διαδοχικές εφαρμογές στο αμπέλι και 2-3 εφαρμογές στα κηπευτικά, στις καλλιέργειες νεαρών φύλλων, στη φράουλα και στο ρύζι πριν την εμφάνιση των ασθενειών. 3.Σε περίπτωση προσβολής ή όταν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για την ανάπτυξη των παθογόνων και αναμένονται ισχυρές προσβολές, ψεκάστε με κατάλληλο διασυστηματικό μυκητοκτόνο πριν την εφαρμογή του Fytosave. Επίσης, στο αμπέλι συνιστάται να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με εγκεκριμένα μυκητοκτόνα κατά του Περονόσπορου ή / και του Ωίδιου. Σε αυτή την περίπτωση η δόση του μυκητοκτόνου προσαρμόζεται σε συνάρτηση με την πίεση της ασθένειας και το φαινολογικό στάδιο του αμπελιού, στα πλαίσια της έγκρισης του μυκητοκτόνου. 4.Να ακολουθούνται οι συστάσεις των Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων στις περιοχές που εφαρμόζονται. *«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα στις χρήσεις ήσσονος σημασίας και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις από τη χρήση του σκευάσματος. Ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα από τη εφαρμογή του σκευάσματος».
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του φαρμάκου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 22/04/2031
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //

Επιστροφή στην σελίδα ΦΡΑΟΥΛΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ