Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook
Δειτε ολες τις κατηγορίες μυκητολογικών και βακτηριολογικών ασθενειών

VIBRANCE GOLD 5/2.5/2.5 FS

Fludioxonyl 2.5% / Difenoconazole 2.5%

Πυκνό εναιώρημα για επένδυση σπόρων (FS) / Βοηθητικές ουσίες: 90.25%


Οδηγίες εφαρμογής για ΣΙΤΑΡΙ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του VIBRANCE GOLD 5/2.5/2.5 FS για χρηση σε ΣΙΤΑΡΙ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του VIBRANCE GOLD 5/2.5/2.5 FS για χρηση σε ΣΙΤΑΡΙ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Το σκεύασμα είναι ένα προστατευτικό μυκητοκτόνο επενδυτικό σπόρων για την προστασία κατά μυκητολογικών ασθενειών σε σπόρους σιταριού, κριθαριού, βρώμης και σίκαλης. Περιέχει τις δραστικές ουσίες sedaxane, fludioxonil και difenoconazole. Το sedaxane έχει διασυστηματική δράση και αποτελεί αναστολέα της αφυδρογονάσης του ηλεκτρικού οξέος (SDHIs) και κατά συνέπεια της παραγωγής ενέργειας στα κύτταρα των παθογόνων μυκήτων. Το fludioxonil είναι μη διασυστηματικό μυκητοκτόνο επαφής. Ανήκει στη ομάδα των φαινοπυρρολλών και προκαλεί βλάβες στις κυτταρικές μεμβράνες των μυκήτων, των οποίων αναστέλλει την ανάπτυξη. Το difenoconazole ανήκει στις τριαζόλες και έχει διασυστηματική δράση με ακροπέταλη και διελασματική κίνηση.
Μέθοδος εφαρμογής: Το σκεύασμα εφαρμόζεται με την μέθοδο slurry χρησιμοποιώντας ειδικά μηχανήματα εφαρμογής τα οποία εξασφαλίζουν ομοιόμορφη κάλυψη των σπόρων. Ανομοιόμορφη ή μη πλήρης κάλυψη είναι πιθανόν να μην δώσει τον αναμενόμενο έλεγχο των καταπολεμούμενων ασθενειών.
Το σκεύασμα εφαρμόζεται στους σπόρους διαλυμένο σε νερό όγκου 500-1000 κ. εκ. ανά 100 κιλά σπόρου. Να ανακινείτε πολύ καλά το προϊόν πριν τη χρήση και να γίνεται πολύ προσεκτική ανάμειξη της προτεινόμενης, κάθε φορά, ποσότητας του σκευάσματος, με το απαιτούμενο νερό. Κατά την επένδυση να αναδεύεται συνεχώς τον σπόρο. Να ακολουθούνται οι οδηγίες χρήσης του μηχανήματος επένδυσης των σπόρων.
Μέγιστη ποσότητα (max) σπόρων/ στρέμμα: Σιτάρι: 25 κιλά σπόρων/ στρέμμα Κριθάρι, Σίκαλη: 20 κιλά σπόρων/ στρέμμα Βρώμη: 17 κιλά σπόρων/ στρέμμα.
Συνθήκες εφαρμογής: Μέγιστη ποσότητα (max) σπόρων/ στρέμμα: Σιτάρι: 25 κιλά σπόρων/ στρέμμα Κριθάρι, Σίκαλη: 20 κιλά σπόρων/ στρέμμα Βρώμη: 17 κιλά σπόρων/ στρέμμα.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του επενδυτικού σπόρων

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 31/10/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS08+GHS09

Επιστροφή στην σελίδα ΣΙΤΑΡΙ