Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

Βοτρυτης - ΚΟΚΚΙΝΟΦΥΛΛΟ ΚΙΧΩΡΙΟ η ΡΑΔΙΚΙΑ witloof η ΙΤΑΛΙΚΟ RADICCHIO ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ

Εφαρμογή του SERIFEL για ΚΟΚΚΙΝΟΦΥΛΛΟ ΚΙΧΩΡΙΟ ή ΡΑΔΙΚΙΑ witloof ή ΙΤΑΛΙΚΟ RADICCHIO ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ

SERIFEL

Bacillus amyloliquefaciens strain MBI600 11%

Βρέξιμη Σκόνη (WP) / Βοηθητικές ουσίες: 95%


Οδηγίες εφαρμογής για ΚΟΚΚΙΝΟΦΥΛΛΟ ΚΙΧΩΡΙΟ ή ΡΑΔΙΚΙΑ witloof ή ΙΤΑΛΙΚΟ RADICCHIO ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του SERIFEL για χρηση σε ΚΟΚΚΙΝΟΦΥΛΛΟ ΚΙΧΩΡΙΟ ή ΡΑΔΙΚΙΑ witloof ή ΙΤΑΛΙΚΟ RADICCHIO ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Μυκητοκτόνο που περιέχει τον βιολογικό παράγοντα Bacillus amyloliquefaciens στέλεχος MBI600, ο οποίος παρέχει προληπτική προστασία δρώντας ανταγωνιστικά εναντίον των φυτοπαθογώνων μυκήτων, βοτρύτης και σκληρωτίνια και αλτερνάρια. Παρεμποδίζει τη βλάστηση των σπορίων και την μυκηλιακή ανάπτυξη τροποποιώντας την μεμβρανική δομή. Σχηματίζει ένα φυσικό φράγμα εμποδίζοντας την προσκόλληση του παθογόνου στο φυτό. Προάγει την έκκριση λιποπεπτιδίων κατά την ανάπτυξη του φυτού, δημιουργώντας μια ζώνη αναστολής της δημιουργίας αποικίας του παθογόνου. Προκαλεί το μηχανισμό φυσιολογικής αντίστασης του φυτού στο παθογόνο.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμοί φυλλώματος.
1.Χρησιμοποιήστε το σε συνδυασμό ή σε εναλλαγή με άλλα εγκεκριμένα προϊόντα εναντίον του βοτρύτη.
2.Συστήνεται η εφαρμογή του ψεκαστικού διαλύματος μέχρι απορροής, αποφεύγοντας τις ώρες με υψηλή θερμοκρασία ή χαμηλή σχετική υγρασία.
3.Να μην χρησιμοποιείται κατά την διάρκεια ή εάν αναμένεται βροχόπτωση.
4.Χρησιμοποιήστε τον μεγαλύτερο όγκο ψεκαστικού υγρού για μεγαλύτερα ή πυκνότερα πρέμνα.
5.Για καλύτερα αποτελέσματα εφαρμόστε πριν την προσβολή. Το Serifel® παρέχει προληπτική προστασία. Επαναλάβετε συχνά την εφαρμογή.
Για τις χρήσεις ήσσονος σημασίας*:
Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις καλλιέργειες ήσσονος σημασίας από τη χρήση του σκευάσματος. Για την χρήση του σκευάσματος στις καλλιέργειες αυτές ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Χρησιμοποιήστε το σε συνδυασμό ή σε εναλλαγή με άλλα εγκεκριμένα προϊόντα εναντίον του βοτρύτη. 2.Συστήνεται η εφαρμογή του ψεκαστικού διαλύματος μέχρι απορροής, αποφεύγοντας τις ώρες με υψηλή θερμοκρασία ή χαμηλή σχετική υγρασία. 3.Να μην χρησιμοποιείται κατά την διάρκεια ή εάν αναμένεται βροχόπτωση. 4.Χρησιμοποιήστε τον μεγαλύτερο όγκο ψεκαστικού υγρού για μεγαλύτερα ή πυκνότερα πρέμνα. 5.Για καλύτερα αποτελέσματα εφαρμόστε πριν την προσβολή. Το Serifel® παρέχει προληπτική προστασία. Επαναλάβετε συχνά την εφαρμογή. Για τις χρήσεις ήσσονος σημασίας*: Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις καλλιέργειες ήσσονος σημασίας από τη χρήση του σκευάσματος. Για την χρήση του σκευάσματος στις καλλιέργειες αυτές ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής Βιολογικού Μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 16/09/2027
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //

Επιστροφή στην σελίδα ΚΟΚΚΙΝΟΦΥΛΛΟ ΚΙΧΩΡΙΟ ή ΡΑΔΙΚΙΑ witloof ή ΙΤΑΛΙΚΟ RADICCHIO ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ