Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook
Δειτε ολες τις κατηγορίες μυκητολογικών και βακτηριολογικών ασθενειών

Σηψεις καρπων - ΑΧΛΑΔΙΑ

Εφαρμογή του QUALY (MCW-225 300 EC) για ΑΧΛΑΔΙΑ

QUALY (MCW-225 300 EC)

Cyprodinil 30%

Γαλακτοποιήσιμο υγρό (EC) / Βοηθητικές ουσίες: 69.8%


Οδηγίες εφαρμογής για ΑΧΛΑΔΙΑ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του QUALY (MCW-225 300 EC) για χρηση σε ΑΧΛΑΔΙΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Διασυστηματικό μυκητοκτόνο με προληπτική και θεραπευτική δράση για την καταπολέμηση του φουζικλάδιου στα μηλοειδή και του βοτρύτη σε αμπέλι (οινοποιήσιμα και επιτραπέζια σταφύλια). Το cyprodinil παρουσιάζει αποπλαστική κίνηση και διελασματική δράση. Παρεμποδίσει την βιοσύνθεση των αμινοξέων, αναστέλλοντας την επιμήκυνση του μυκηλίου και την διείσδυση του στην φυλλική επιφάνεια.
Μέθοδος εφαρμογής: ψεκασμοί φυλλώματος.
1)Οι δόσεις ανά εκατό λίτρα νερό να συνδυάζονται κατάλληλα με τον όγκο ψεκαστικού υγρού ώστε να μην υπάρχει υπέρβαση της δόσης ανά στρέμμα.
2)Στα Μηλοειδή να εφαρμόζεται σε συνδυασμό με μυκητοκτόνο επαφής
3)Να ακολουθούνται οι οδηγίες των Γεωργικών Προειδοποιήσεων στις περιοχές που εφαρμόζονται
Το QUALY δεν παρουσιάζει διασταυρωτή ανθεκτικότητα με μυκητοκτόπνα των εξής ομάδων: βενζιμιδαζολικά, καρβαμιδικά, δικαρβοξιμιδικά, ιμιδαζολικά, τριαζόλες, στρομπιλουρίνες, μορφολίνες και κινολίνες.
Για να αποφευχθεί η ανάπτυξη ανθεκτικότητας, να μην εφαρμόζονται μυκητοκτόνα της ομάδας των ανιλινοπυριμιδινών πάνω από 4 φορές στην ίδια καλλιέργεια και την ίδια καλλιεργητική περίοδο. Συνιστάται η εναλλαγή με μυκητοκτόνα με διαφορετικό τρόπο δράσης.
Χρονικό διάστημα ασφαλείας μεταξύ εφαρμογής και:
-σποράς ή φύτευσης της προστατευόμενης καλλιέργειας
-σποράς ή φύτευσης των καλλιεργειών που ακολουθούν
-της πρόσβασης του ανθρώπου ή των ζώων στην καλλιέργεια
στην οποία έχει εφαρμοστεί το σκεύασμα όταν έχει στεγνώσει το ψεκαστικό υγρό πάνω στα φυτά.
Συνθήκες εφαρμογής: 1)Οι δόσεις ανά εκατό λίτρα νερό να συνδυάζονται κατάλληλα με τον όγκο ψεκαστικού υγρού ώστε να μην υπάρχει υπέρβαση της δόσης ανά στρέμμα. 2)Στα Μηλοειδή να εφαρμόζεται σε συνδυασμό με μυκητοκτόνο επαφής 3)Να ακολουθούνται οι οδηγίες των Γεωργικών Προειδοποιήσεων στις περιοχές που εφαρμόζονται Το QUALY δεν παρουσιάζει διασταυρωτή ανθεκτικότητα με μυκητοκτόπνα των εξής ομάδων: βενζιμιδαζολικά, καρβαμιδικά, δικαρβοξιμιδικά, ιμιδαζολικά, τριαζόλες, στρομπιλουρίνες, μορφολίνες και κινολίνες. Για να αποφευχθεί η ανάπτυξη ανθεκτικότητας, να μην εφαρμόζονται μυκητοκτόνα της ομάδας των ανιλινοπυριμιδινών πάνω από 4 φορές στην ίδια καλλιέργεια και την ίδια καλλιεργητική περίοδο. Συνιστάται η εναλλαγή με μυκητοκτόνα με διαφορετικό τρόπο δράσης. Χρονικό διάστημα ασφαλείας μεταξύ εφαρμογής και: -σποράς ή φύτευσης της προστατευόμενης καλλιέργειας -σποράς ή φύτευσης των καλλιεργειών που ακολουθούν -της πρόσβασης του ανθρώπου ή των ζώων στην καλλιέργεια στην οποία έχει εφαρμοστεί το σκεύασμα όταν έχει στεγνώσει το ψεκαστικό υγρό πάνω στα φυτά.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 30/04/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS05+GHS09
Κ&Ν ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ Μ.ΑΒΕΕ
ΒΙ.ΠΕ.Θ., Τ.Θ. 48
57022
ΣΙΝΔΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
TEL: 2310 586656
FAX: 2310 798423
e-mail: info@eftymiadis.gr; l.vellis@efthymiadis.gr

Επιστροφή στην σελίδα ΑΧΛΑΔΙΑ