Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

Anderline

Amblyseius andersoni (Phytoseiidae / Mesostigmata)


Οδηγίες εφαρμογής για ΜΕΝΤΑ (Υπαιθρου & Θερμ.):

οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε Περισσότερες πληροφορίες για το Βιολογικό σκευάσματα Anderline και για χρήση του σε ΜΕΝΤΑ (Υπαιθρου & Θερμ.) εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Το Amblyseius andersoni είναι ένα αρπακτικό άκαρι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο πολλών άλλων ακάρεων εχθρών. Είναι ιδανικό για τη χρήση του σε κηπευτικά, καλλωπιστικά και οπωροφόρα δένδρα, ελέγχοντας τον απλό, τον κόκκινο τετράνυχο και το Aculops lycopersici. Είναι δραστήριο σε χαμηλότερες θερμοκρασίες σε σχέση με άλλα αρπακτικά ακάρεα, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετά πιο νωρίς στην καλλιεργητική περίοδο. Το ειδικό αδιάβροχο Δίδυμο φακελάκι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη βροχή ή την άρδευση, με αποτέλεσμα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε υπαίθριες καλλιέργειες όσο και υπό κάλυψη.

Αρπακτικό άκαρι
  • Καταπολεμά αρκετά ήδη τετράνυχου καθώς και άλλα ακάρεα εχθρούς
  • Για υπαίθριες και υπό κάλυψη καλλιέργειες
  • Φακελάκι ελεγχόμενης ελευθέρωσης μακράς διάρκειας (CRS)
  • Ιδανικό για οπωροφόρα και κηπευτικά
  • Ιδανικό για φυλλοβόλα καλλωπιστικά
  • Ανθεκτικό σε θερμοκρασίες 6º-40ºC +
  • Δραστήριο από τον Ιανουάριο και έπειτα
Το Amblyseius andersoni ενδημεί φυσικά σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική και στον Καναδά. Εντοπίζεται κυρίως σε καλλιέργειες αμπέλου και μήλων, αλλά και σε καλλιέργειες κηπευτικών, πυρηνοκάρπων, φυλλοβόλων καλλωπιστικών και κυπαρισσοειδών. Τρέφεται κυρίως με διάφορα είδη τετράνυχου, με το θρίπα και το Aculops lycopersici. Μπορεί να πέσει σε διάπαυση αργά το καλοκαίρι αλλά είναι δραστήριο από τον Ιανουάριο και έπειτα. Επίσης αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες υπό τον όρο ότι το περιβάλλον που βρίσκεται διαθέτει την κατάλληλη υγρασία.

Οδηγίες χρήσης
Πάρτε το φακελάκι μέσα από το κουτί, λυγίστε την ένωση ώστε η εκτυπωμένη πλευρά να βρίσκεται προς τα έξω και κρεμάστε το στο σύρμα υποστήριξης, στο βλαστό ή στο φύλλο. Μη τα κρεμάτε δίπλα από σωλήνες θέρμανσης.
Η διάρκεια ζωής για το κάθε φακελάκι είναι 6 εβδομάδες, παρ’ όλα αυτά μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερης διάρκειας προστασία εάν τα ακάρεα εγκατασταθούν στην καλλιέργεια.
Φακελάκια –πρέπει να τοποθετείται ένα ανά 2 - 4 μέτρα γραμμής καλλιέργειας.
Φιάλη - 1 λίτρο περιέχει 25,000 ακμαία Εναποθέστε μικρές ποσότητες Anderline στην καλλιέργεια κοντά στα άνθη Εισάγετε το Anderline νωρίς στην καλλιέργεια για καλύτερη προστασία. Μεταφορά και αποθήκευση Όχι άμεση έκθεσή του στον ήλιο Μεταφορά και αποθήκευση στους 10-15C Χρησιμοποιήστε το εντός 18 ωρών από την παραλαβή.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του μακροοργανισμού

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Εθνικός Κατάλογος Σκευασμάτων Φυτοπροστασίας που περιέχουν Μακρο-οργανισμούς
Αριθµός εγγραφής στον Ε.Κ.Σ.Φ.Μ: 03002
Παρασκευάζεται από την:
Bioline AgroSciences Ltd.
Telstar Nursery, Holland Road, Little Clacton
C0169QG
ESSEX
United Kingdom
TEL: 0044 1255863200
FAX: 0044 1255863205
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
Anthesis Ι.Κ.Ε.
Εμ. Μπενάκη 8
14561
Κηφισιά, Αθήνα
TEL: (+30)210 8012367
FAX: (+30)210 62 33196
e-mail: info@anthesis.gr