Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

NU FILM P

Χρήση του φαρμάκου NU FILM P

NU FILM P

Di-l-p-menthene 96%

Βοηθητικές ουσίες: 0%


Το σκευασμα εχει αποσυρθεί

Δείτε αν κυκλοφορούν άλλα σκευάσματα με τη δραστική ουσία Di-l-p-menthene ,
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Το ΝΟΥ-ΦΙΛΜ Π χρησιμοποιείται για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ψεκασμών με όλα τα εντομοκτόνα και μυκητοκτόνα και τα ορμονικά ζιζανιοκτόνα στη δόση των 30-40 κ.εκ. σε 100 κιλά νερό. Στους ψεκασμούς "χαμηλού όγκου" προσθέτουμε στον ψεκαστικό πολτό τόσο ΝΟΥ-ΦΙΛΜ Π ώστε να αντιστοιχούν 30-45 κ.εκ. στο στρέμμα. Για την αύξηση της αποτελεσματικότητας ορισμένων ζιζανιοκτόνων εναντίον των πλέον ανθεκτικών ζιζανίων (βέλιουρας κ.α.) το ΝΟΥ-ΦΙΛΜ Π χρησιμοποιείται στη δόση των 120 κ.εκ. σε 100 κιλά νερό. Για να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα πρέπει ο ψεκασμός με του ΝΟΥ-ΦΙΛΜ Π να γίνεται τουλάχιστον 1 ώρα από προβλεπόμενη βροχή, μια και το χρονικό διάστημα αυτό είναι το αναγκαίο για να σχηματισθεί πάνω στο φυτό η προστατευτική μεμβράνη της ΠΙΝΟΛΙΝΗΣ. Δεν είναι φυτοτοξικό.
Τρόπος Εφαρμογής: Προσθέστε το ΝΟΥ-ΦΙΛΜ Π στο δοχείο του ψεκαστήρα αναδεύοντας συνεχώς. Για να γίνει το γαλάκτωμα καλύτερα συνιστάται η πρόσμειξή του σε μικρή ποσότητα νερού πριν το προσθέσουμε στο δοχείο του ψεκαστήρα.
Τελευταίος ψεκασμός πριν τη συγκομιδή: 20 ημέρες εκτός αν συνδυαστεί στο βυτίο με γεωργικό φάρμακο που απαιτεί μεγαλύτερο χρόνο αναμονής. Αμέσως μετά τον ψεκασμό τα δοχεία, τα λάστιχα και τα μπεκ πρέπει να ξεπλένονται με αφθονο νερό. Το μικρό υπόλειμμα κολλώδους ουσίας που ενδεχόμενα θα παραμείνει στο δοχείο δεν δημιουργεί κίνδυνο γα βουλώσουν τα μπεκ κατά τον επόμενο ψεκασμό. Είναι μάλιστα ωφέλιμο γιατί προστατεύει τα εσωτερικά τοιχώματα του δοχείου απ"το σκούριασμα και τη διάβρωση. Εάν συμβεί ψεκαστικό υγρό με ΝΟΥ-ΦΙΛΜ να πέσει σε επιφάνειες όπου δεν το θέλουμε τζάμια, εργαλεία, οχήματα κλπ. αν δεν έχει ακόμη στεγνώσει μπορούμε να το αφαιρέσουμε με νερό. Αν έχει στεγνώσει καθαρίζουμε με πετρέλαιο.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Παλιές δραστικές ουσίες, οι οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται ακόμη στο Παράρτημα 1 της Οδηγίας 91/414/ΕΕ
Λήξη έγκρισης: 03/04/2012
ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ

Επιστροφή στην αναζήτηση