Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

VAPOR GARD

Χρήση του φαρμάκου VAPOR GARD

VAPOR GARD

Di-l-p-menthene 96%

Βοηθητικές ουσίες: 0%


Το σκευασμα εχει αποσυρθεί

Δείτε αν κυκλοφορούν άλλα σκευάσματα με τη δραστική ουσία Di-l-p-menthene ,
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Το ΒΕΪΠΟΡ ΓΚΑΡΝΤ προστατεύει κατά τις μεταφυτεύσεις τα νεαρά δέντρα (εσπεριδοειδή, ελιές, δασοκομικά, καλλωπιστικά) και τα φυτά (καπνού, ντομάτας, μελιτζάνας, πιπεριάς, λουλουδιών)από την απώλεια υγρασίας. Ψεκάζουμε τα νεαρά δέντρα ή φυτά μέχρι απορροής πριν τη μεταφύτευση με γαλάκτωμα 2 έως 2,5 % ή τα εμβαπτίζουμε στο ίδιο γαλάκτωμα αμέσως μόλις τα βγάλουμε από τη γή. Προστασία από την ξηρασία: Η προστατευτική μεβράνη της ΠΙΝΟΛΙΝΗΣ που σχηματίζει το ΒΕΪΠΟΡ ΓΚΑΡΝΤ είναι ιδιαίτερα πολύτιμη στις ξηρικές καλλιέργειες: ξηρικοί ελαιώνες, αμυγδαλιές, καλλωπιστικά, δασικά καθώς και όταν αντιμετωπίζουμε πρόβλημα για το πότισμα σε όλες τις καλλιέργειες.Ψεκασμοί όλου του φυλλώματος μέχρι απορροής στη δόση 0,5-1 %.
Τρόπος Εφαρμογής: Συντήρηση των καρπών. Πορτοκάλια-Λεμόνια: Ψεκάζουμε τους καρπούς 1-4 εβδομάδες πριν τη συγκομιδή στη δόση 1% ή μετά τη συγκομιδή εμβαπτίζουμε τους καρπούς σε διάλυμα 1-2%. Προστασία από το ψύχος και την αλμύρα της θάλασσας. Ψεκάζοντας τα φυτά αειθαλή δέντρα, θάμνους, παρτέρια στο τέλος του φθινοπώρου με ΒΕΪΠΟΡ ΓΚΑΡΝ, τα προστατεύουμε από το ψύχος ακόμα και από τους ελαφρούς παγετούς, καθόλη τη διάρκεια του χειμώνα. Στις περιοχές κοντά στη θάλασσα, οι ψεκασμοί απομονώνουν το φύλλωμα και προστατεύουν από τα σταγονίδια του αλμυρού νερού που βλάπτουν και εμποδίζουν την ομαλή ζωή και ανάπτυξη των φυτών. Δόση: 2,5-3% ΒΕΪΠΟΡ ΓΚΑΡΝΤ. Ανθοκομία: Ψεκάζουμε τα λουλούδια πριν τα κόψουμε ή τα εμβαπτίζουμε μόλις τα κόψουμε σε γαλάκτωμα ΒΕΪΠΟΡ ΓΚΑΡΝΤ. Τους προσδίνουμε έτσι καλύτερη εμφάνιση, ζωηρότερα χρώματα και τους εξασφαλίζουμε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Δόση: 2 έως 2,5% . Στα κεράσια: Για προστασία από το σκάσιμο του καρπού. Ψεκασμός 20-30 ημέρες πριν από την προβλεπόμενη συγκομιδή με δόση 0,5%.Για πρίμιση, αύξηση του μεγέθους των καρπών και βελτίωση του χρώματος στα ροδάκινα και νεκταρίνια δόση 0,5%. Για αύξηση των αποδόσεων και ομοιομορφία κονδύλων στην πατάτα. Ψεκασμός μια εβδομάδα μετά την ανθοφορία. Δόση 1 λίτρο το στρέμμα.Ειδικές χρήσεις στο αμπέλι. Α. Προστασία από τον καύσωνα. Δόση 0,5-1% δέκα μέρες πριν από τον προβλεπόμενο καύσωνα. Β. Στην σουλτανίνα για πρωίμιση, ψεκασμός κατά το γυάλισμα και πριν κλείσει το σταφύλι. Δόση 0,5%. Γ. Για συντήρηση και παράταση του χρόνου συγκομιδής, ψεκασμός πριν από τις πρώτες βροχές του φθινοπώρου με δόση 0,25%. Ο ψεκασμός μπορεί να επαναληφθεί και μετά από 20-25 ημέρες.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του φαρμάκου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Παλιές δραστικές ουσίες, οι οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται ακόμη στο Παράρτημα 1 της Οδηγίας 91/414/ΕΕ
Λήξη έγκρισης: 03/04/2012
ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ

Επιστροφή στην αναζήτηση