Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

AGROCELHONE NE

1,3-dichloropropene 80.3% / Chloropicrin 44%

Γαλακτοποιήσιμο υγρό (EC) / Βοηθητικές ουσίες: 5.9%


Οδηγίες εφαρμογής για ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΥΠΑΙΘΡΟΥ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του AGROCELHONE NE για χρηση σε ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΥΠΑΙΘΡΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Νηματωδοκτόνο υποκαπνιστικό εδάφους. Δρα εξ επαφής
Τρόπος Εφαρμογής: Εφαρμόζεται οποιαδήποτε εποχή του έτους αρκεί η θερμοκρασία εδάφους να είναι πάνω από 5℃ μέχρι και 27℃ με έγχυση του σκευάσματος στη γραμμή άρδευσης μέσω του συστήματος στάγδην άρδευσης με τη χρήση συστήματος venturi, με όγκο νερού 30-35 λίτρα ανά τετραγωνικό μέτρο.
Μία εβδομάδα πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία εφαρμογής, θα διενεργείται άρδευση με περίπου 25 λίτρα νερού ανά τετραγωνικό μέτρο.
Το έδαφος πρέπει να είναι αφράτο, ελεύθερο από σβώλους και φυτικά υπολείμματα, σχετικά υγρό, και όχι πολύ ψυχρό.
Πριν από την εφαρμογή, το έδαφος πρέπει να καλύπτεται αεροστεγώς με αδιάβροχο πλαστικό φύλλο (πάχους τουλάχιστον 200 gauge), το οποίο στερεώνεται στα άκρα σε βάθος τουλάχιστον 10-15 εκ. και θα παραμένει στη θέση του για τουλάχιστον 7-10 ημέρες μετά την εφαρμογή του σκευάσματος.
Αμέσως μετά την εφαρμογή πρέπει να διενεργηθεί άρδευση, με 5-10 λίτρα νερού ανά τετραγωνικό μέτρο, προκειμένου να καθαριστούν οι αγωγοί και το Προϊόν να απορροφηθεί στο έδαφος.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η εφαρµογή του προϊόντος συµπεριλαµβανοµένης και της αφαίρεσης του πλαστικού, πρέπει να πραγµατοποιείται παρουσία γεωπόνου και µόνο από εκπαιδευµένους χειριστές
Επιτρέπεται μία εφαρμογή ανά τρία έτη στο ίδιο αγροτεμάχιο.
Συνθήκες εφαρμογής: Επιτρέπεται μία εφαρμογή ανά τρία έτη στο ίδιο αγροτεμάχιο.
Συνδυαστικότητα:
Δε συνδυάζεται με άλλα σκευάσματα. Να χρησιμοποιείται μόνο του.
Φυτοτοξικότητα:
όταν τηρούνται οι οδηγίες που αναγράφονται στην ετικέτα, δεν υπάρχει κίνδυνος φυτοτοξικότητας. Σε κάθε περίπτωση να ακολουθούνται τα παρακάτω:
Μην πραγματοποιείτε εφαρμογές κοντά σε άλλες καλλιέργειες.
Αερισμός του εδάφους: Πριν το φύτεμα της καλλιέργειας, το χώμα πρέπει να αεριστεί για τουλάχιστον 4 εβδομάδες μετά την αφαίρεση του πλαστικού καλύμματος. Κατά τη διάρκεια του χρονικού αυτού διαστήματος το χώμα πρέπει να οργωθεί όσο το δυνατό περισσότερο με τη χρήση σβάρνας ή καλλιεργητικών μηχανημάτων κατά μήκος και εγκαρσίως, ώστε να διασκορπιστούν τα υπολείμματα του φαρμάκου πριν τη φύτευση. Ο χρόνος αυτός θα αυξάνεται κατά 50% (δηλαδή κατά δύο τουλάχιστον εβδομάδες), στην περίπτωση που σημειωθούν βροχοπτώσεις ή χαμηλές θερμοκρασίες μετά την εφαρμογή, καθώς και στην περίπτωση βαριών εδαφών ή εδαφών που δεν είναι δυνατό να αεριστούν (όπως τα αμμώδη εδάφη).
3.Για την αποφυγή φυτοτοξικότητας να γίνεται έλεγχος βλαστικότητας πριν τη σπορά ή τη μεταφύτευση.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του νηματοδοκτόνου

Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος-Υλικό: Κύλινδρος με βαλβίδα ασφαλείας 37 λίτρα (45 κιλά) και 70 λίτρα (85 κιλά) Ατσάλι.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Εγκριση έκτακτης ανάγκης (άρθρο 53)
Λήξη έγκρισης: 28/09/2022
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //

Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS02+GHS06+GHS08+GHS09
Παρασκευάζεται από την:
Agroquimicos de Levante S.A.
Poligono Industrial Castila, Vial 5
46380-CHESTE
Valencia
SPAIN
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
ΣΠΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΣ Μ. ΕΠΕ "ΥΠΕΡΑΓΡΟΣ" ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΦΟΔΙΩΝ