Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

PROFUME

Χρήση του εντομοκτόνου PROFUME

PROFUME

sulfuryl fluoride 99.8%

Αέριο υπό πίεση (GA) / Βοηθητικές ουσίες: 0.2%


Το σκευασμα εχει αποσυρθεί

Δείτε αν κυκλοφορούν άλλα σκευάσματα με τη δραστική ουσία
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Αέριο υποκαπνιστικό για τον έλεγχο εντόμων σε αποθηκευμένα τρόφιμα και σε κενές εγκαταστάσεις μεταποίησης και αποθήκευσης τροφίμων. Τα φυτικά προϊόντα εκτός από τα αποξηραμένα φρούτα (σταφίδες, δαμάσκηνα, βερίκοκα, σύκα και χουρμάδες) και τους ξηρούς καρπούς (φιστίκια, αμύγδαλα, φουντούκια, Καρύδια) άλευρα και τον αραβόσιτο θα πρέπει να απομακρυνθούν κατά τη διάρκεια του υποκαπνισμού. Για την επίτευξη του στόχου είναι απαραίτητη η εφαρμογή των τεχνικών Υποκαπνισμού Ακριβείας, που απαιτεί: προσεκτική εκτέλεση της διαδικασίας σφράγισης για να διασφαλίζεται η συγκράτηση και ο περιορισμό του αερίου καθώς επίσης και η άριστη κατανομή του και η επιλογή κατάλληλων θερμοκρασιών και χρόνων έκθεσης. Σε μερικές περιπτώσεις (χαμηλής θερμοκρασίες, λιγότερο ευαίσθητα έντομα ή στο στάδιο των αυγών) η αποτελεσματικότητα του ελέγχου μπορεί να μην είναι απόλυτη. Για τον προσδιορισμό της απαιτούμενης δοσολογίας χρησιμοποιήστε το Fumiguide.
Τρόπος Εφαρμογής: Το προϊόν επιτρέπεται να εφαρμόζεται μόνο από επιχειρήσεις οι οποίες διαθέτουν προϊστάμενο υπεύθυνο υποκαπνισμού Γεωπόνο ή Χημικό , εκπαιδευμένο για την χρήση του Profume καθώς και εκπαιδευμένο συνεργείο εφαρμογής αποτελούμενο από τουλάχιστον δύο άτομα.
Οι επιχειρήσεις αυτές είναι υπεύθυνες για την σωστή και ασφαλή εφαρμογή του.
Ο κάτοχος της έγκρισης υποχρεούται να εκπαιδεύει τους υπεύθυνους υποκαπνισμού
γεωπόνους ή χημικούς στην χρήση του Profume και να ενημερώνει την Διεύθυνση Προστασίας Φυτικής Παραγωγής για τις εταιρείες που έχουν δυνατότητα εφαρμογής του Profume καθώς και τους εκπαιδευμένους υπευθύνους υποκαπνισμού γεωπόνους ή χημικούς.
Ο χρόνος δράσης και η δοσολογία υπολογίζονται από το profume fumiguide και εξαρτώνται από
παράγοντες όπως τη θερμοκρασία, το είδος του εχθρού και το βιολογικό του στάδιο. Εφαρμογή
του προϊόντος μόνο με τη χρήση του ειδικού προγράμματος για ηλεκτρονικό υπολογιστή
Η εφαρμογή να γίνεται κατά προτίμηση σε θερμοκρασίες μεταξύ 20 και 30 oC.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του εντομοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Προσωρινή έγκριση σύμφωνα με το άρθρο 8(1) της Οδηγίας 91/414/ΕΕ
Λήξη έγκρισης: 21/02/2017
ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ

Επιστροφή στην αναζήτηση