Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

INVERT 1,8 EC

Χρήση του εντομοκτόνου με ακαρεοκτόνο δραση INVERT 1,8 EC

INVERT 1,8 EC

Abamectine 1.8%

Γαλακτοποιήσιμο υγρό (EC) / Βοηθητικές ουσίες: 97.9%


Πεδία εφαρμογής / Eγκρίσεις σκευάσματος

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε τις εγκρισεις του σκευάσματος σύμφωνα με το Υπουργειο αγροτικής ανάπτυξης, δραστικές ουσίες, δόσεις σκευάσματος και τρόπο εφαρμογής του INVERT 1,8 EC εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Εντομοκτόνο-ακαρεοκτόνο επαφής και στομάχου κατά κινητών μορφών εντόμων και ακάρεων. Δρα ως αναστολέας των νευροδιαβιβαστών, αυξάνοντας την έκλυση του γ-aminobutryric οξέος. Τα ακάρεα και τα έντομα ακινητοποιούνται αμέσως μετά την έκθεση, ενώ απαιτούνται 3 έως 5 ημέρες για την επίτευξη της μέγιστης θνησιμότητας. Κατά την περίοδο αυτή, περιορίζουν πολύ τη διατροφή τους, προκαλώντας συνεπώς ελάχιστες ζημίες στα φυτά.
Τρόπος Εφαρμογής: Ψεκασμός φυλλώματος
Οι μεγάλες δόσεις εφαρμόζονται όταν υπάρχουν μεγάλοι πληθυσμοί.

Το σκεύασμα δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε εδώδιμες καλλιέργειες θερμοκηπίου κατά τους χειμερινούς μήνες (Νοέμβριο-Φεβρουάριο), εξαιρούνται οι καλλιέργειες της τομάτας και της μελιτζάνας».
Διαχείριση ανθεκτικότητας:
Για να αποφευχθεί η ανάπτυξη ανθεκτικότητας συνιστάται η εναλλαγή με ακαρεοκτόνων με διαφορετικό τρόπο δράσης. Συνιστάται επίσης να μη χρησιμοποιείτε το προϊόν περισσότερες από δύο φορές συνεχόμενα.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του εντομοκτόνου με ακαρεοκτόνο δραση

Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος-Υλικό:
1.Φιαλίδια, Φιάλες. 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 80, 100, 200, 250, 400, 500, 800, 1000 κ.εκ. Πλαστικό τύπου COEX- EV, COEX, HDPE (πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας).
2.Δοχείο. (1,5), 2, (2,5), 3, 4, 5, 10 & 20 λίτρων. Πλαστικό τύπου COEX- EV, COEX.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 30/04/2024
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS02+GHS05+GHS07+GHS08+GHS09

Επιστροφή στην αναζήτηση