Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

COYOTE 480 SC

Χρήση του εντομοκτόνου COYOTE 480 SC

COYOTE 480 SC

Thiacloprid 48%

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 57.5%


Το σκευασμα εχει αποσυρθεί

Δείτε αν κυκλοφορούν άλλα σκευάσματα με τη δραστική ουσία Thiacloprid ,
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Είναι διασυστηματικό εντομοκτόνο επαφής και στομάχου με προληπτική και κατασταλτική δράση για την αντιμετώπιση κυρίως μυζητικών καθώς και μασητικών εντόμων σε διάφορες καλλιέργειες. Η δράση του εντοπίζεται στην παρεμπόδιση της μεταφοράς των νευρικών ερεθισμάτων στα έντομα. Δρα ανταγωνιστικά ως προς την ακετυλοχολίνη που είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά των νευρικών σημάτων στα έντομα και δεσμεύεται αντί αυτής στους υποδοχείς της που υπάρχουν στις νευρικές συνάψεις. Το thiacloprid δεν αποδομείται όπως η ακετυλοχολίνη, αλλά παραμένει δεσμευμένο στη συγκεκριμένη θέση, με αποτέλεσμα να προκαλείται διατάραξη της ισορροπίας στη λειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος και τελικά θάνατος του εντόμου.
Τρόπος Εφαρμογής: Ψεκασμός καλύψεως φυλλώματος. Ο όγκος του ψεκαστικού υγρού πρέπει να είναι τέτοιος ώστε να γίνει καλή διαβροχή του φυλλώματος.
Η δόση εφαρμογής εξαρτάται από την πυκνότητα του πληθυσμού.
Λόγω του μεγάλου αριθμού ποικιλιών καλλωπιστικών να γίνεται δοκιμαστική εφαρμογή σε μικρό αριθμό φυτών πριν από την εκτεταμένη χρήση του σκευάσματος.
Διάρκεια δράσης 14-21 ημέρες.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του εντομοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση σύμφωνα με τον Κανονισμό 1107/2009
Λήξη έγκρισης: 03/08/2020
ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ
Παρασκευάζεται από την:
Bayer AG, Leverkusen
Kaiser-Wilhelm-Allee 1
51373
Leverkusen
GERMANY

Επιστροφή στην αναζήτηση