Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

PUBEX ANT BAIT

Spinosad 0.08%

(BAIT) / Βοηθητικές ουσίες: 99.9248%


Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Εντομοκτόνο υγειονομικής σημασίας. Ετοιμόχρηστο δόλωμα.
Τρόπος Εφαρμογής: Το βιοκτόνο προϊόν είναι συσκευασμένο σε ένα ερμητικά κλειστό δοχείο (από αλουμίνιο) που περιέχει εσωτερικά ένα στρώμα κυτταρίνης εμποτισμένο με τη δραστική ουσία. Το κάλυμμα και το κάτω μέρος του δολώματος είναι σφραγισμένα με ελαστικό σφραγιστικό. Τρυπήστε και διανοίξτε δύο μικρές οπές, στην πλευρά του δοχείου με ένα κατσαβίδι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο, ώστε να μπορούν να εισέλθουν τα μυρμήγκια στο εσωτερικό του. Τοποθετήστε το προϊόν σε μέρη όπου κυκλοφορούν μυρμήγκια.
Να αποφεύγεται κάθε περιττή επαφή με το παρασκεύασμα. Η μη ορθή χρήση ή χρήση που δεν είναι σύμφωνη με τις οδηγίες χρήσης μπορεί να προκαλέσει βλάβες στην υγεία.
Μην ανοίγετε το δοχείο με τη βία.
Διατηρείτε το προϊόν μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές
Για την προστασία του περιβάλλοντος πρέπει να ακολουθούνται οι οδηγίες χρήσης στην ετικέτα, το φυλλάδιο και το φύλλο δεδομένων ασφάλειας.
Αποφύγετε τη μη ελεγχόμενη απελευθέρωση στο περιβάλλον
Εάν είναι δυνατόν, εφαρμόζετε το βιοκτόνο σε περιοχές που προστατεύονται από τη βροχή και το νερού καθαρισμού.
Όπου είναι εφικτό, εφαρμόστε το βιοκτόνο σε περιοχές στις οποίες δεν έχουν πρόσβαση πουλιά που μπορούν να τραφούν με μυρμήγκια τα οποία έχουν έρθει σε επαφή με το προϊόν
Με βάση την εναρμονισμένη ταξινόμηση, η δραστική ουσία πρέπει να θεωρείται ως ένα σχετικό συστατικό του προϊόντος PUBEX ANT BAIT, καθώς η συγκέντρωσή του είναι πάνω από τις γενικές τιμές αποκοπής (0,1/M%). Με βάση την αθροιστική μέθοδο που προβλέπεται στον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1727/2008, το προϊόν PUBEX ANT BAIT έχει χαρακτηριστεί ως H412.

Συσκευασία:
Περιέκτης που περιέχει 1 δολωματικό σταθμό ή 2 δολωματικούς σταθμούς. Οι δολωματικοί σταθμοί είναι προγεμισμένοι και περιέχουν το δόλωμα σε ένα ερμητικά κλειστό δοχείο από αλουμίνιο.

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση σύμφωνα με το ΠΔ 205/01.
Λήξη έγκρισης: 05/03/2025
Παρασκευάζεται από την:
DETIA FREYBERG GMBH
Dr.-Werner-Freyberg-Str. 11
69514
Laudenbach
GERMANY
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά:
DETIA FREYBERG GMBH
Dr.-Werner-Freyberg-Str. 11
69514
Laudenbach

Επιστροφή στην αναζήτηση