Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

PHOBI RAPIDE

etofenprox 30% / chrysanthemum cinerariaefolium, extract from open & mature flowers of tanacetum 0.1%

Βοηθητικές ουσίες: 0%


Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Eντομοκτόνο για την καταπολέμηση κουνουπιών, γερμανικών κατσαρίδων (Blattella germanica), κοριών και λεπιδόπτερων αποθηκών.
Τρόπος Εφαρμογής: Το προϊόν εφαρμόζεται με μηχανικούς ψεκαστήρες για υπολειμματικό ψεκασμό επιφανειών ή με συσκευές ψυχρής εκνέφωσης ULV για ψεκασμούς όγκου σε εσωτερικούς χώρους.
• Για εφαρμογή σε χαλιά: ψεκάστε το διάλυμα και αφήστε το προϊόν να δράσει, στη συνέχεια περάστε με ηλεκτρική σκούπα ή πλύντε τα.
• Μην εφαρμόζετε σε ενδύματα ή υφάσματα που πρόκειται να έρθουν σε επαφή με το δέρμα.
• Μην εφαρμόζετε το προϊόν σε χώρους με ακάλυπτα μαγειρικά σκεύη, τρόφιμα και όπου γίνεται προετοιμασία, χειρισμός ή παρασκευή τροφίμων.
• Επιτρέπεται η χρήση του χώρου αφού προηγηθεί καλός αερισμός.
• Στη βιομηχανία τροφίμων να παίρνονται τα κατάλληλα μέτρα ώστε τα τρόφιμα, οι μηχανές ή τα σκεύη να μην περιέχουν υπολείμματα μετά την εφαρμογή του
προϊόντος.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής

Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος-Υλικό συσκευασίας: Φιάλες PET των 50, 100, 150, 250, 500, 1000 κυβ. εκ. Δοχεία HDPE των 5, 10, λίτρων. Ερμητικό κουτί (πολυστυρένιο) με 10 υδατοδιαλυτά φακελάκια των 25mL. -Σε εμφανές σημείο της ετικέτας του κουτιού να υπάρχει η φράση: «ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ».

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση σύμφωνα με το ΠΔ 205/01.
Παρασκευάζεται από την:
PPG AC - France SA
Immeuble Union Square 1 rue de l’Union Immeuble Union Square, CS 10055
92565
Rueil Malmaison
FRANCE

Επιστροφή στην αναζήτηση