Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

FRUPICA 50 WP

Χρήση του μυκητοκτόνου FRUPICA 50 WP

FRUPICA 50 WP

Mepanipyrim 50%

Βρέξιμη Σκόνη (WP) / Βοηθητικές ουσίες: 38.9%


Το σκευασμα εχει αποσυρθεί

Δείτε αν κυκλοφορούν άλλα σκευάσματα με τη δραστική ουσία Mepanipyrim ,
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Μυκητοκτόνο με προστατευτική δράση της ομάδας των ανιλινοπυριμιδινών για την αντιμετώπιση της τεφράς σήψης. Δεν επηρεάζει τη βλάστηση των σπορίων αλλά την επιμήκυνση του βλαστικού σωλήνα και τη διείσδυση του παθογόνου στον ξενιστή. Δεν κινείται διασυστηματικά αλλά εμφανίζει διελασματική δράση. Η αντιμικροβιακή του δράση οφείλεται στην παρεμπόδιση της βιοσύνθεσης ή της απέκκρισης λυτικών ενζύμων από το παθογόνο.
Τρόπος Εφαρμογής: Ψεκασμοί πλήρους καλύψεως.
Μην εφαρμόζεται το FRUPICA 50 WP όταν αναμένεται βροχή ή εφαρμόζεται τεχνητή βροχή
Μην εφαρμόζεται το FRUPICA 50WP όταν αναμένεται βροχή ή εφαρμόζεται τεχνητή βροχή

Διαχείριση της ανθεκτικότητας

Σε μια καλλιεργητική περίοδο δεν πρέπει να γίνεται στην ίδια καλλιέργεια επαναλαμβανόμενη εφαρμογή μόνο με μυκητοκτόνα της ομάδας των ανιλινοπυριμιδινών εναντίον υψηλού κινδύνου παθογόνων όπως ο βοτρύτης.
Για αποτελεσματικό έλεγχο της τεφράς σήψης το FRUPICA 50WP πρέπει να χρησιμοποιείται σε εναλλαγή με βοτρυδιοκτόνα που δεν εμφανίζουν διασταυρωτή ανθεκτικότητα.
Στην περίπτωση που χρησιμοποιούνται διαφορετικά μυκητοκτόνα της ομάδας των ανιλινοπυριμιδινών στην ίδια καλλιέργεια ανά καλλιεργητική περίοδο, ο συνολικός αριθμός τωνεφαρμογών με φυτοπροστατευτικά προϊόντα πουπεριέχουν mepanipyrim, cyprodinil ή pyrimethanil δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 2 εφαρμογές/ καλλιεργητική περίοδο.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση για ΔΟ του Παραρτήματος Ι της Οδηγίας 91/414/ΕΕ (σύμφωνα με το άρθρο 4 της Οδηγίας 91/414/ΕΕ)
Λήξη έγκρισης: 24/02/2016
ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ
Παρασκευάζεται από την:
SIPCAM SPA
Via Sempione 195
20016
Pero Milan
ITALY
TEL: +39 02 35378118
FAX: +39 02 3390275

Επιστροφή στην αναζήτηση