Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

PYRUS 400 SC

Χρήση του μυκητοκτόνου PYRUS 400 SC

PYRUS 400 SC

Pyrimethanil 40%

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 62.9%


Το σκευασμα εχει αποσυρθεί

Δείτε αν κυκλοφορούν άλλα σκευάσματα με τη δραστική ουσία Pyrimethanil ,
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Διασυστηματικό μυκητοκτόνο της ομάδας των «ανιλινοπυριμιδινών» με αποπλαστική κίνηση και διελασματική και σε βάθος δράση. Εμφανίζει αξιόλογη προληπτική δράση καθώς και δράση με ατμούς. Δρα εναντίον του βοτρύτη του αμπελιού και του φουζικλαδίου της μηλιάς, παρεμποδίζοντας την έκκριση υδρολυτικών ενζύμων από τους μύκητες, τα οποία είναι απαραίτητα για τη λύση των ιστών του κυτταρικού τοιχώματος του φυτού-ξενιστή, επιδρώντας έτσι στη διαδικασία παθογένεσης και κατά συνέπεια στην προσβολή των φυτών από τους μύκητες.
Τρόπος Εφαρμογής: Ψεκασμοί κανονικού όγκου, διαβρέχοντας καλά τα μέρη που πρέπει να προστατευθούν. Να μην εφαρμόζεται με επινώτιο ψεκαστήρα.
Για την αποφυγή ανάπτυξης ανθεκτικότητας συνιστάται οι εφαρμογές με PYRUS 400 SC να γίνονται σε συνδυασμό ή εναλλαγή με μη εκλεκτικά μυκητοκτόνα (μυκητοκτόνα επαφής) ή εκλεκτικά μυκητοκτόνα που δεν εμφανίζουν διασταυρωτή ανθεκτικότητα με εκείνα της ομάδας των ανιλινοπυριμιδινών στην οποία ανήκει το pyrimethanil.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση σύμφωνα με τον Κανονισμό 1107/2009
Λήξη έγκρισης: 24/01/2019
ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ
Παρασκευάζεται από την:
Arysta LifeScience Benelux Srl.
Rue de Renory 26/1
B-4102
Ougree
BELGIUM
TEL: +32/4. 3859711
FAX: +32/4. 385.97.49

Επιστροφή στην αναζήτηση