Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ANTRACOL 70 WG

Χρήση του μυκητοκτόνου ANTRACOL 70 WG

ANTRACOL 70 WG

Propineb 70%

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 23.08%


Το σκευασμα εχει αποσυρθεί

Δείτε αν κυκλοφορούν άλλα σκευάσματα με τη δραστική ουσία Propineb ,
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Το ANTRACOL 70 WG είναι ένα ευρέως φάσματος μυκητοκτόνο επαφής με προστατευτική δράση. Η δραστική ουσία propineb ανήκει στην ομάδα των διθειοκαρβαμιδικών μυκητοκτόνων και συγκεκριμένα στα μονοαλκυλοδιθειοκαρβαμιδικά. Δρα σε περισσότερες από μια θέσεις στο υποκυτταρικό επίπεδο των μυκήτων
Τρόπος Εφαρμογής: Ψεκασμός φυλλώματος.
O μέγιστος όγκος νερού ανά στρέμμα να εφαρμόζεται με τη μικρότερη δόση ανά 100 λιτ. νερό, ώστε να μην ξεπερνιέται η μέγιστη δόση ανά στρέμμα.
Οι εφαρμογές είναι προληπτικές εφόσον οι συνθήκες ευνοούν την ανάπτυξη των ασθενειών. Να ακολουθούνται οι συστάσεις των Γεωργικών Προειδοποιήσεων στις περιοχές που αυτές εφαρμόζονται.
Δεν επιτρέπεται η συγκομιδή αμπελόφυλλων που προέρχονται από αμπελώνες στους οποίους έχει γίνει χρήση του φυτοπροστατευτικού προϊόντος ANTRACOL 70 WG.
Η εφαρμογή του σκευάσματος ANTARCOL 70 WG δεν πρέπει να γίνεται στις προτεινόμενες καλλιέργειες κάτω από ευαίσθητες συνθήκες (δηλαδή σε αμμώδη εδάφη και σε περιοχές με υψηλή βροχόπτωση).
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση για ΔΟ του Παραρτήματος Ι της Οδηγίας 91/414/ΕΕ (σύμφωνα με το άρθρο 4 της Οδηγίας 91/414/ΕΕ)
Λήξη έγκρισης: 22/06/2018
ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ
Παρασκευάζεται από την:
Bayer AG, Leverkusen
Kaiser-Wilhelm-Allee 1
51373
Leverkusen
GERMANY

Επιστροφή στην αναζήτηση