Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

CAMPATCH 50 SC

Χρήση του μυκητοκτόνου CAMPATCH 50 SC

CAMPATCH 50 SC

Iprodione 50%

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 55.03%


Το σκευασμα εχει αποσυρθεί

Δείτε αν κυκλοφορούν άλλα σκευάσματα με τη δραστική ουσία Iprodione ,
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Μυκητοκτόνο επαφής με προστατευτική και θεραπευτική δράση της, που δρά παρεμποδίζοντας την ανάπτυξη του μυκηλίου και τη βλάστηση των σπορίων στους ευαίσθητους μήκυτες.
Τρόπος Εφαρμογής: Ψεκασμοί φυλλώματος.
α)Στις περιπτώσεις που υπάρχει εύρος δόσης και εύρος όγκου ψεκαστικού υγρού, η χαμηλότερη δόση θα πρέπει να συνδυάζεται με τον μεγαλύτερο όγκο ψεκαστικού υγρού.
β)Στην Ελλάδα η πολύχρονη εμπειρία από τη χρήση του προϊόντος έχει δείξει άριστη αποτελεσματικότητα με τη μικρότερη δόση στην τομάτα.
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ:
-Εφαρμογή καλλιεργητικών πρακτικών που μειώνουν τους πληθυσμούς των παθογόνων.
-Ελαχιστοποίηση της πίεσης επιλογής με ελαχιστοποίηση του αριθμού των εφαρμογών. Ανάλογα με την καλλιέργεια, να μην γίνονται περισσότερες από 2 εφαρμογές ανά καλλιεργητική περίοδο.
-Χρήση του CAMPATCH 50 SC μόνο ως μέρος ολοκληρωμένου προγράμματος ψεκασμών για όλα τα παθογόνα-στόχους και σε εναλλαγή με μυκητοκτόνα άλλων ομάδων που δεν ανήκουν στα δικαρβοξιμίδια, αρωματικούς υδρογονάνθρακες και φαινυλοπυρρόλες
-Ειδικά για το Βοτρύτη (παθογόνο υψηλού κινδύνου) όπου η πιθανότητα ανάπτυξης ανθεκτικότητας είναι υψηλή, χρησιμοποιήστε νωρίς κατά την καλλιεργητική περίοδο ένα μη-δικαρβοξιμιδικό μυκητοκτόνο και εφαρμόστε το CAMPATCH 50 SC αργότερα, σαν τμήμα προγράμματος ψεκασμών (σε εναλλαγή ως ανωτέρω). Μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλιεργητική περίοδο 2 για όλες τις καλλιέργειες. Ειδικά για την καλλιέργεια της ακτινιδιάς, μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλιεργητική περίοδο 1. Στις περιπτώσεις που υπάρχει διαπιστωμένη ανθεκτικότητα στο iprodione, διατηρήστε μια καλλιεργητική περίοδο χωρίς έκθεση του παθογόνου στα δικαρβοξιμίδια και εφαρμόστε μυκητοκτόνα άλλων ομάδων που δεν εμφανίζουν διασταυρωτή ανθεκτικότητα με αυτά (απουσία δικαρβοξιμιδίων η συχνότητα των ανθεκτικών στελεχών στον αγρό τείνει να μειωθεί).
-Να μην εφαρμόζεται σε εδάφη με pH < 6 καθώς υπάρχει κίνδυνος έκπλυσης.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση σύμφωνα με τον Κανονισμό 1107/2009
Λήξη έγκρισης: 05/03/2018
ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ
Παρασκευάζεται από την:
BASF Agro B.V. Arnhem (NL)
Wadenswill Branch
Arnhem
SWITZERLAND

Επιστροφή στην αναζήτηση