Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

STABA 5 EW

Χρήση του μυκητοκτόνου STABA 5 EW

STABA 5 EW

Fenbuconazole 5%

Εναιώρημα (λάδι σε νερό) (EW) / Βοηθητικές ουσίες: 94.85%


Το σκευασμα εχει αποσυρθεί

Δείτε αν κυκλοφορούν άλλα σκευάσματα με τη δραστική ουσία Fenbuconazole ,
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Διασυστηματικό μυκητοκτόνο με προστατευτική και θεραπευτική δράση.
Τρόπος Εφαρμογής: Ψεκασμός φυλλώματος με πλήρη διαβροχή.
Διαχείριση ανθεκτικότητας: Οι επεμβάσεις με το σκεύασμα, πρέπει να γίνονται σε εναλλαγή με μυκητοκτόνα διαφορετικού τρόπου δράσης που δεν ανήκουν στην ομάδα των DMIs και δεν εμφανίζουν διασταυρωτή ανθεκτικότητα με αυτή.
2. Για τις χρήσεις ήσσονος σημασίας μουσμουλιάς και φιστικιάς δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις καλλιέργειες από τη χρήση του σκευάσματος.
Για τις χρήσεις αυτές ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος. Υπεύθυνος σε σχέση με τις αποτυχίες όσον αφορά την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα του προϊόντος για τις χρήσεις αυτές, είναι το πρόσωπο που χρησιμοποιεί το φυτοπροστατευτικό προϊόν.
Να μην εισέρχονται άνθρωποι ή ζώα στη ψεκασμένη περιοχή πριν στεγνώσει εντελώς το ψεκαστικό υγρό. Αν εισέλθει εργαζόμενος στη ψεκασμένη περιοχή μετά τον ψεκασμό και πριν στεγνώσει το ψεκαστικό υγρό, να φορά γάντια, μακρύ παντελόνι και μακρυμάνικο πουκάμισο.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (ZRMS) (άρθρο 33)
Λήξη έγκρισης: 30/04/2022
ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ
Παρασκευάζεται από την:
Corteva Agriscience International Sarl (Versoix)
Route de Suisse 160
1290
Versoix
SWITZERLAND

Επιστροφή στην αναζήτηση