Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

SYSTHANE ULTRA 45 EW

Χρήση του μυκητοκτόνου SYSTHANE ULTRA 45 EW

SYSTHANE ULTRA 45 EW

Myclobutanil 4.5%

Εναιώρημα (λάδι σε νερό) (EW) / Βοηθητικές ουσίες: 95.05%


Το σκευασμα εχει αποσυρθεί

Δείτε αν κυκλοφορούν άλλα σκευάσματα με τη δραστική ουσία Myclobutanil ,
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Το myclobutanil είναι διασυστηματικό μυκητοκτόνο που ανήκει στην ομάδα των τριαζολών. Δρα ως αναστολέας της βιοσύνθεσης των στερολών στους μύκητες. Έχει προστατευτική και θεραπευτική δράση.
Τρόπος Εφαρμογής: Ψεκασμοί φυλλώματος
1. H δόση 130 κ.εκ. σκευάσματος ανά 100L ψεκαστικού υγρού στα πυρηνόκαρπα, να χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση μόνο του ωιδίου ή σε περίπτωση που απαιτείται ταυτόχρονη αντιμετώπιση του ωιδίου και της Monilia sp. Για την αντιμετώπιση μόνο της Monilia sp στα πυρηνόκαρπα να χρησιμοποιήσετε 110 κ.εκ. σκευάσματος ανά 100L ψεκαστικού υγρού.
2. Η δόση 125 κ.εκ. ανά 100L ψεκαστικού υγρού σκευάσματος στο αμπέλι να χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση μόνο του ωιδίου ή σε περίπτωση που απαιτείται ταυτόχρονη αντιμετώπιση του ωιδίου και της μαύρης σήψης. Για την αντιμετώπιση μόνο της μαύρης σήψης στο αμπέλι να χρησιμοποιήσετε 65 κ.εκ. σκευάσματος ανά 100L ψεκαστικού υγρού.
3. Η χρήση στην πιπεριά υπαίθρου και στην αγκινάρα θα χορηγηθεί σύμφωνα με την παρακάτω ΟΓΠ όταν καθοριστούν αναθεωρημένα MRLs για το myclobutanil σύμφωνα με τον Κανονισμό 396/2005. Ο κάτοχος της έγκρισης υποχρεούται να ενημερώσει άμεσα την αρμόδια αρχή. (Για την πιπεριά υπαίθρου θα πρέπει να έχουν υποβληθεί και τα απαιτούμενα πειράματα αποτελεσματικότητας).
Στρατηγική διαχείρισης ανθεκτικότητας
• Εφαρμόστε το σκεύασμα προληπτικά στα πρώτα στάδια ανάπτυξης των ασθενειών
• Εφαρμόστε το σκεύασμα σε εναλλαγή με μυκητοκτόνα άλλων ομάδων με διαφορετικό τρόπο δράσης.
• Μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλιεργητική περίοδο: όπως αναφέρονται στο φάσμα δράσης .


-Να μην εφαρμόζεται εάν αναμένεται βροχόπτωση εντός 6 ωρών.
-- Μετά την εφαρμογή του προϊόντος σε ετήσιες καλλιέργειες, συνιστάται οι καλλιέργειες που ακολουθούν να περιοριστούν σε: καρότα, λυκοτρίβολα (lamb’s lettuce), τομάτες, πιπεριές, φράουλες, πεπόνια και αγγούρια.
Το σκεύασμα παραμένει σταθερό για 2 χρόνια τουλάχιστον από την ημερομηνία παρασκευής του, όταν αποθηκεύεται, στην αρχική σφραγισμένη συσκευασία του σε χώρο ξηρό, δροσερό (θερμοκρασία > 5oC) και καλά αεριζόμενο

Συνδυαστικότητα και φυτοτοξικότητα


Myclobutanil:
Δεν συνδυάζεται με: με σκευάσματα που έχουν ισχυρή αλκαλική αντίδραση,

Αν στην ετικέτα ή οι πίνακες συνδυαστικότητας δεν δίδονται πληροφορίες για τη συνδυαστικότητα, θα πρέπει να γίνεται δοκιµαστική ανάµειξη για να εξετασθεί τουλάχιστον η περίπτωση φυσικής ασυµβατότητας του συνδυασµού.
H προσθήκη των φυτοφαρμάκων με τη σειρά: WP, FL, WDG και EC ή S
Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (ZRMS) (άρθρο 33)
Λήξη έγκρισης: 31/05/2022
ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ
Παρασκευάζεται από την:
Corteva Agriscience International Sarl (Versoix)
Route de Suisse 160
1290
Versoix
SWITZERLAND

Επιστροφή στην αναζήτηση