Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

Quilt Xcel

Χρήση του μυκητοκτόνου Quilt Xcel

Quilt Xcel

Azoxystrobin 13.4% / Propiconazole 11.6%

Γαλακτώδες αιώρημα (SE) / Βοηθητικές ουσίες: 73%


Το σκευασμα εχει αποσυρθεί

Δείτε αν κυκλοφορούν άλλα σκευάσματα με τη δραστική ουσία Propiconazole ,
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Το Quilt Xcel είναι διασυστηματικό μυκητοκτόνο με προστατευτική και θεραπευτική δράση για την αντιμετώπιση ασθενειών φυλλώματος σε καλαμπόκι και γλυκό καλαμπόκι. Περιέχει τα δραστικά συστατικά azoxystrobin και propiconazole. Το azoxystrobin, που ανήκει στην ομάδα των στρομπιλουρινών, είναι προστατευτικό μυκητοκτόνο με μερική διελασματική δράση και παρεμποδίζει τη βλάστηση των σπορίων, την ανάπτυξη του μυκηλίου και την παραγωγή των σπορίων, ελέγχοντας ένα μεγάλο εύρος μυκήτων. Στο βιοχημικό επίπεδο η δράση του είναι στο σύμπλοκο ΙΙΙ της αναπνευστικής αλυσίδας. Tο propiconazole (τριαζόλη) είναι μυκητοκτόνο ευρέως φάσματος κινείται διελασματικά και έχει προστατευτική και θεραπευτική δράση.
Τρόπος Εφαρμογής: Ψεκασμός καλύψεως της βλάστησης.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση διάθεσης στην αγορά σύμφωνα με τον Κανονισμό 1107/2009, με αμοιβαία αναγνώριση από άλλη χώρα της Ε.Ε.
Λήξη έγκρισης: 19/06/2019
ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ

Επιστροφή στην αναζήτηση