Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ACROBAT M WG

Χρήση του μυκητοκτόνου ACROBAT M WG

ACROBAT M WG

Mancozeb 60% / Dimethomorph 9%

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 20.2%


Το σκευασμα εχει αποσυρθεί

Δείτε αν κυκλοφορούν άλλα σκευάσματα με τη δραστική ουσία Dimethomorph ,
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Μυκητοκτόνο με κύρια δράση κατά του περονοσπόρου. Dimethomorph: Το dimethomorph (DMM) είναι ένα μυκητοκτόνο με ιδιότητες προστατευτικές, θεραπευτικές και αντισπορογόνες κατά των μυκήτων που ανήκουν στην τάξη των Ωομυκήτων. Ο στόχος του είναι ένα ένζυμο, η συνθάση κυτταρίνης, η οποία εμπλέκεται στην βιοσύνθεση της κυτταρίνης (κύριο συστατικό του τοιχώματος των Ωομυκήτων). Δρα στο σύνολο του κύκλου ανάπτυξης του παθογόνου οργανισμού-στόχου και, παρότι είναι θεραπευτικό, συστήνεται να χρησιμοποιείται προληπτικά. Το dimethomorph είναι μια ένωση που παρουσιάζει μια ακροπέταλη διασυστηματικότητα καθώς και μια διαφυλλική κινητικότητα. Mancozeb: Είναι ένα μυκητοκτόνο επαφής που δρα σε πολλές θέσεις. Παρουσιάζει ένα πολύ ευρύ φάσμα δράσης, είναι ιδιαίτερα δραστικό κατά του περονόσπορου και της μαύρης σήψης.
Τρόπος Εφαρμογής: Ψεκασμοί καλύψεως της φυλλικής επιφάνειας
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση διάθεσης στην αγορά σύμφωνα με τον Κανονισμό 1107/2009, με αμοιβαία αναγνώριση από άλλη χώρα της Ε.Ε.
Λήξη έγκρισης: 04/07/2021
ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ
Παρασκευάζεται από την:
BASF Agro B.V. Arnhem (NL)
Wadenswill Branch
Arnhem
SWITZERLAND

Επιστροφή στην αναζήτηση