Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

FUDAN GOLD

Χρήση του μυκητοκτόνου FUDAN GOLD

FUDAN GOLD

Mancozeb 40% / Cymoxanil 4%

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 51.9%


Το σκευασμα εχει αποσυρθεί

Δείτε αν κυκλοφορούν άλλα σκευάσματα με τη δραστική ουσία Cymoxanil ,
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Μείγμα δύο μυκητοκτόνων, ενός τοπικά διασυστηματικού (cymoxanil) και ενός επαφής (mancozeb) με προληπτική και θεραπευτική δράση. Το cymoxanil μετά την εφαρμογή διεισδύει στους ιστούς των φυτών και αναστέλλει την σποροπαραγωγή των μυκήτων. To mancozeb επικαλύπτει με ένα λεπτό στρώμα στην επιφάνεια εφαρμογής και την προφυλάσσει από την μόλυνση.
Τρόπος Εφαρμογής: Ψεκασμοί φυλλώματος.
1.Δεν πρέπει να εφαρμόζεται όταν επικρατούν πολύ υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες ή όταν οι καλλιέργειες βρίσκονται σε στρες λόγω έλλειψης ή περίσσειας νερού, χαμηλών θερμοκρασιών, εντομολογικών προσβολών, τροφοπενιών ή άλλων παραγόντων οι οποίοι μειώνουν την ανάπτυξη της καλλιέργειας καθώς η αποτελεσματικότητα του σκευάσματος μπορεί να μειωθεί.
2.Στις περιοχές όπου εφαρμόζονται τα προγράμματα γεωργικών προειδοποιήσεων να ακολουθούνται οι συστάσεις των γεωργικών προειδοποιήσεων.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του μυκητοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση διάθεσης στην αγορά σύμφωνα με τον Κανονισμό 1107/2009, με αμοιβαία αναγνώριση από άλλη χώρα της Ε.Ε.
Λήξη έγκρισης: 04/07/2021
ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ
Παρασκευάζεται από την:
AGRIA S.A (Plovdiv)
Asenovgradsko Shose
4009
Plovdiv
BULGARIA

Επιστροφή στην αναζήτηση