Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

SAFARI 50 WG

Χρήση του ζιζανιοκτόνου SAFARI 50 WG

SAFARI 50 WG

Triflusulfuron-methyl methyl 50%

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 47.9%


Πεδία εφαρμογής / Eγκρίσεις σκευάσματος

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε τις εγκρισεις του σκευάσματος σύμφωνα με το Υπουργειο αγροτικής ανάπτυξης, δραστικές ουσίες, δόσεις σκευάσματος και τρόπο εφαρμογής του SAFARI 50 WG εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Το Safari® είναι εκλεκτικό μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο της ομάδας των σουλφονυλουριών για την καταπολέμηση πλατύφυλλων ζιζανίων σε τεύτλα/κιχώρι. Εφαρμόζεται όταν τα ζιζάνια βρίσκονται σε νεαρό στάδιο ανάπτυξης (2-4 πραγματικά φύλλα). Η πρόσληψη της δραστικής ουσίας γίνεται κυρίως από το φύλλωμα και σε μικρό βαθμό από την ρίζα των ζιζανίων. Διεισδύει και μετακινείται στα φυτά γρήγορα και αναστέλλει, στα ευαίσθητα φυτά, τη δράση της οξικογαλακτικής συνθάσης (ALS) (ομάδα HRAC B), με αποτέλεσμα την άμεση ανακοπή της ανάπτυξής τους και την καταστολή κάθε ανταγωνισμού με την καλλιέργεια. Τα ανεπιθύμητα φυτά στη συνέχεια εξαφανίζονται σταδιακά.
Τρόπος Εφαρμογής: Καθολικός ψεκασμός φυλλώματος με πίεση μικρότερη από 2.5 atm (40 psi) με τα συνήθη ψεκαστικά εδάφους και 20-50 λίτρα ψεκαστικού υγρού/στρέμμα, υπό συνεχή ανάδευση με μπέκ τύπου σκούπας.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος-Υλικό:
1.Φιάλη. 15γραμ., 40γραμ., 60γραμ., 80γραμ.,100γραμ., 120γραμ., 150γραμ. Φιάλη πολυαιθυλενίου (HDPE) μέσα σε χάρτινο κουτί ή Φιάλη πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας (HDPE) μέσα σε διαφανές πλαστικό κουτί (PET).
2.Σακκούλα 40 γραμμάρια. Σακκούλα από υδατοδιαλυτό φίλμ PVOH τύπου (ΤΟHCELLO) που περιέχεται μέσα σε φάκελλο από σύμμικτο υλικό PETP(Polyester)/Aluminium/LDPE (low density polyethylene). Κάθε φάκελλος σύμμικτου υλικού περιέχει μία ή τρείς υδατοδιαλυτές σακκούλες.
3.Σακκούλα 3x40 γραμμάρια. Σακκούλα από υδατοδιαλυτό φίλμ PVOH τύπου (ΤΟHCELLO) που περιέχεται μέσα σε φάκελλο από σύμμικτο υλικό PETP (Polyester)/Aluminium/LDPE (low density polyethylene). Κάθε φάκελλος σύμμικτου υλικού περιέχει μία ή τρείς υδατοδιαλυτές σακκούλες.
4.Φιάλη. Από 15γραμ. έως 1000γραμ. Φιάλη πολυαιθυλενίου (HDPE).

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Επανέγκριση (άρθρο 80.5). Σκευάσματα που υπέβαλαν φάκελο προ 6/2011 και εγκρίθηκαν με το ΠΔ 115
Λήξη έγκρισης: 31/12/2024
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS08+GHS09

Επιστροφή στην αναζήτηση