Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

LOYANT 25 NEO EC

Χρήση του ζιζανιοκτόνου LOYANT 25 NEO EC

LOYANT 25 NEO EC

florpyrauxifen benzyl 2.5%

Γαλακτοποιήσιμο υγρό (EC) / Βοηθητικές ουσίες: 97.1%


Το σκευασμα εχει αποσυρθεί

Δείτε αν κυκλοφορούν άλλα σκευάσματα με τη δραστική ουσία florpyrauxifen benzyl ,
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Το LOYANT 25 NEO EC είναι διασυστηµατικό προσπαρτικό και µεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο, για την καταπολέµηση αγρωστωδών, κυπεροειδών και πλατύφυλλων ζιζανίων στην καλλιέργεια του ρυζιού. Η δραστική ουσία του LOYANT 25 NEO EC, RinskorTM active, ανήκει στις συνθετικές Αυξίνες και κατατάσσεται στην οµάδα των Arylpicolinates (HRAC group Ο). Το RinskorTM active, ως συνθετική αυξίνη, µιµείται την αυξητική ορµόνη των ζιζανιών, προκαλεί υπερβολική διέγερση και αυξηµένο µεταβολισµό, µε αποτέλεσµα τη διατάραξη της φυσιολογικής ανάπτυξης των ζιζανίων. Η διαφοροποίησή του σε σχέση µε τις άλλες συνθετικές αυξίνες είναι ότι «προσδένεται» κυρίως στον υποδοχέα AFB5.
Τρόπος Εφαρμογής: Το LOYANT 25 NEO EC µπορεί να εφαρµοστεί προσπαρτικά και µεταφυτρωτικά στα ζιζάνια και στη καλλιέργεια του ρυζιού µε τις συνήθεις γεωργικές πρακτικές.
Σε προγράµµατα ζιζανιοκτονίας, το LOYANT 25 NEO EC µπορεί να χρησιµοποιηθεί δύο φορές ανά καλλιεργητική περίοδο είτε ως µια εφαρµογή προσπαρτικά και µία µεταφυτρωτικά είτε ως δύο εφαρµογές µεταφυτρωτικά. Στο πρόγραµµα µπορεί να χρησιµοποιηθεί το LOYANT 25 NEO EC ή άλλα προϊόντα που περιέχουν florpyrauxifenbenzyl, µε ελάχιστο µεσοδιάστηµα εφαρµογών 9 ηµέρες.
• Μετά την πρώτη εφαρµογή το νερό πρέπει να διατηρηθεί τουλάχιστον για 7 µέρες µέσα στο τηγάνι.
• Λόγω της παραλλακτικότητας των ειδών και βιοτύπων Μουχρίτσας, συστήνονται 2 εφαρµογές ανά έτος για την αντιµετώπιση τους.
• Το σκεύασµα να εφαρµόζεται όταν τα ζιζάνια είναι µικρά και σε στάδιο ανάπτυξής τους.
• Σε περίπτωση βροχής, η αποτελεσµατικότητα του σκεύασµατος δεν επηρεάζεται αν περάσει 1 ώρα από την εφαρµογή.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του ζιζανιοκτόνου

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Εγκριση έκτακτης ανάγκης (άρθρο 53)
Λήξη έγκρισης: 13/08/2019
ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ

Επιστροφή στην αναζήτηση