Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

LOYANT 25 EC

Χρήση του ζιζανιοκτόνου LOYANT 25 EC

LOYANT 25 EC

florpyrauxifen benzyl 2.5%

Γαλακτοποιήσιμο υγρό (EC) / Βοηθητικές ουσίες: 97.1%


Το σκευασμα εχει αποσυρθεί

Δείτε αν κυκλοφορούν άλλα σκευάσματα με τη δραστική ουσία florpyrauxifen benzyl ,
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Το LOYANT 25 EC είναι διασυστηματικό προσπαρτικό και μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο, για την καταπολέμηση αγρωστωδών, κυπεροειδών και πλατύφυλλων ζιζανίων στην καλλιέργεια του ρυζιού. Η δραστική ουσία του LOYANT 25 EC, RinskorTM active, ανήκει στις συνθετικές Αυξίνες και κατατάσσεται στην ομάδα των Arylpicolinates (HRAC group Ο). Το RinskorTM active, ως συνθετική αυξίνη, μιμείται την αυξητική ορμόνη των ζιζανιών, προκαλεί υπερβολική διέγερση και αυξημένο μεταβολισμό, με αποτέλεσμα τη διατάραξη της φυσιολογικής ανάπτυξης των ζιζανίων. Η διαφοροποίησή του σε σχέση με τις άλλες συνθετικές Αυξίνες είναι ότι «προσδένεται» κυρίως στον υποδοχέα AFB5.
Τρόπος Εφαρμογής: Το LOYANT 25 EC μπορεί να εφαρμοστεί προσπαρτικά και μεταφυτρωτικά στα ζιζάνια και στη καλλιέργεια του ρυζιού με τις συνήθεις γεωργικές πρακτικές.
-Σε προγράμματα ζιζανιοκτονίας, το LOYANT 25 EC μπορεί να χρησιμοποιηθεί δύο φορές ανά καλλιεργητική περίοδο είτε ως μια εφαρμογή προσπαρτικά και μία μεταφυτρωτικά είτε ως δύο εφαρμογές μεταφυτρωτικά. Στο πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί το LOYANT 25 EC ή άλλα προϊόντα που περιέχουν florpyrauxifen-benzyl, με ελάχιστο μεσοδιάστημα εφαρμογών 9 ημέρες.
-Μετά την πρώτη εφαρμογή το νερό πρέπει να διατηρηθεί τουλάχιστον για 7 μέρες μέσα στο τηγάνι.
-Λόγω της παραλλακτικότητας των ειδών και βιοτύπων Μουχρίτσας, συστήνονται 2 εφαρμογές ανά έτος για την αντιμετώπιση τους.
-Το σκεύασμα να εφαρμόζεται όταν τα ζιζάνια είναι μικρά και σε στάδιο ανάπτυξής τους.
-Σε περίπτωση βροχής, η αποτελεσματικότητα του σκευάσματος δεν επηρεάζεται αν περάσει 1 ώρα από την εφαρμογή.
Τύπος έγκρισης: Εγκριση έκτακτης ανάγκης (άρθρο 53)
Λήξη έγκρισης: 12/08/2020
ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ

Επιστροφή στην αναζήτηση