Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ - Αλευρωδης (Άσπρη Μυγα)

Εφαρμογή του Eradicoat Max για ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ

Eradicoat Max

maltodextrin 47.6%

Πυκνό Διάλυμα (SL) / Βοηθητικές ουσίες: 60%


Οδηγίες εφαρμογής για ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του Eradicoat Max για χρηση σε ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εντοµοκτόνο και ακαρεοκτόνο επαφής με ευρύ φάσμα δράσης εναντίον κυρίως Αλευρωδών και Ακάρεων. Περιέχει τη δραστική ουσία maltodextrin, η οποία δρα εναντίον των εντόμων με μηχανικό τρόπο, παρεμποδίζοντας την αναπνοή προκαλώντας τους ασφυξία ή ακινητοποιώντας τα στην επιφάνεια των φύλλων.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός φυλλώματος.
1)Η χρήση στη Πορτοκαλιά (CIDSI) περιλαμβάνει και τα Περγαμόντα (CIDAB) και τα Νεράντζια (CIDAU). Η χρήση στη Λεμονιά (CIDLI) περιλαμβάνει και τα Κιτρολέμονα (CIDME). Η χρήση στη Μανταρινιά (CIDRE) περιλαμβάνει και τις Κλημεντίνες (CIDDE). Η χρήση στο Γκρέιπφρουτ περιλαμβάνει και τις Φράπες (CIDGR).
2)Στο θερμοκήπιο εφαρμόζεται με δοσολογία 2%, δηλαδή με δόση 20 κ.εκ. σκευάσματος ανά 1 λίτρο νερού.
3)Στις καλλιέργειες θερμοκηπίου: χρήση μόνο σε θερμοκήπια κλειστού τύπου (που παρέχουν πλήρη κάλυψη μέχρι το επίπεδο του εδάφους). Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής σε θερμοκήπια και μέχρι το στέγνωμα των φύλλων, να παραμένουν κλειστά όλες οι πόρτες και τα παράθυρα.
4)Στις καλλιέργειες υπαίθρου: Μαρούλια και άλλα σαλατικά, Σολανώδη, Φράουλα και Κολοκυνθοειδή εφαρμόζεται με δοσολογία 15-20 κ.εκ. σκευάσματος ανά 1 λίτρο νερού.
Συνθήκες εφαρμογής: 1)Η χρήση στη Πορτοκαλιά (CIDSI) περιλαμβάνει και τα Περγαμόντα (CIDAB) και τα Νεράντζια (CIDAU). Η χρήση στη Λεμονιά (CIDLI) περιλαμβάνει και τα Κιτρολέμονα (CIDME). Η χρήση στη Μανταρινιά (CIDRE) περιλαμβάνει και τις Κλημεντίνες (CIDDE). Η χρήση στο Γκρέιπφρουτ περιλαμβάνει και τις Φράπες (CIDGR). 2)Στο θερμοκήπιο εφαρμόζεται με δοσολογία 2%, δηλαδή με δόση 20 κ.εκ. σκευάσματος ανά 1 λίτρο νερού. 3)Στις καλλιέργειες θερμοκηπίου: χρήση μόνο σε θερμοκήπια κλειστού τύπου (που παρέχουν πλήρη κάλυψη μέχρι το επίπεδο του εδάφους). Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής σε θερμοκήπια και μέχρι το στέγνωμα των φύλλων, να παραμένουν κλειστά όλες οι πόρτες και τα παράθυρα. 4)Στις καλλιέργειες υπαίθρου: Μαρούλια και άλλα σαλατικά, Σολανώδη, Φράουλα και Κολοκυνθοειδή εφαρμόζεται με δοσολογία 15-20 κ.εκ. σκευάσματος ανά 1 λίτρο νερού.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής του εντομοκτόνου με ακαρεοκτόνο δραση

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 30/09/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS05+GHS07
Παρασκευάζεται από την:
CERTIS BELCHIM B.V.
Stadsplateau 16, 3521
P.O. Box 607, 3500 AP
AZ Utrecht
NETHERLANDS
TEL: +44 (0) 1223653454
e-mail: young@certiseurope.com
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
Κ&Ν ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ Μ.ΑΒΕΕ
ΒΙ.ΠΕ.Θ., Τ.Θ. 48
57022
ΣΙΝΔΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
TEL: 2310 586656
FAX: 2310 798423
e-mail: info@eftymiadis.gr; l.vellis@efthymiadis.gr

Επιστροφή στην σελίδα ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ