Plant Protection
Εγκατάσταση της εφαρμογής για Android Εγκατάσταση της εφαρμογής iPhone / iPad Εγκατάσταση της εφαρμογής για Windows PC / Laptop Εφαρμογή για Chrome Βρείτε μας στο Facebook
Δειτε ολες τις κατηγορίες Ζωϊκων εχθρών και εντομων

ΜΗΛΙΑ - Καρποκαψα

Εφαρμογή του MISTER C για ΜΗΛΙΑ

MISTER C

(E,E)-8,10-Dodecadien-1-ol 18.1%

Αέριο (AE) / Βοηθητικές ουσίες: 77.8%


Οδηγίες εφαρμογής για ΜΗΛΙΑ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του MISTER C για χρηση σε ΜΗΛΙΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Φερομόνη φύλου για την καταπολέμηση της καρπόκαψας (Cydia pomonella). Η φερομόνη προσελκύει τα αρσενικά ακμαία άτομα του εντόμου-στόχου παρεμποδίζοντας τη σύζευξη των εντόμων. Το προϊόν επιδρά μόνο στα αρσενικά ακμαία άτομα και δεν έχει καμία επίδραση στα θηλυκά ακμαία, τα αυγά ή τις προνύμφες.
Μέθοδος εφαρμογής: Τοποθετήστε το δοχείο του προϊόντος στην συσκευή αυτόματης διάχυσης, που απελευθερώνει καθημερινά, με ακρίβεια, την απαιτούμενη ποσότητα φερομόνης, κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου. Αναρτήστε τη συσκευή σε κλαδί ή πάσσαλο στο ανώτερο 1/3 της κόμης του δέντρου και ένα μέτρο μακριά από καρπούς.
(1)Τοποθετείστε τα δοχεία του προϊόντος (κάνιστρα) στην συσκευή αυτόματης διάχυσης πριν την έναρξη της πτήσης των πρώτων ακμαίων του εντόμου.
(2)Για τον καθορισμό του χρόνου εφαρμογής, χρησιμοποιείστε παγίδες παρακολούθησης, ελέγχετε κάθε εβδομάδα τις συλλήψεις και συμβουλευτείτε τις Γεωργικές Προειδοποιήσεις. Είναι πολύ σημαντικό να τοποθετηθούν οι διαχυτήρες πριν αρχίσει η πτήση των ακμαίων της γενιάς που διαχειμάζει.
(3)Μία εφαρμογή αρκεί για να καλύψει όλη την καλλιεργητική περίοδο, ανεξάρτητα από τις
μετεωρολογικές συνθήκες (4)Μην υπερβαίνετε τη μέγιστη δόση των 375 γραμ δ.ο./10 στρέμματα ανά καλλιεργητική περίοδο (έως 5 δοχεία σκευάσματος /10 στρέμματα)
(5)Μετά τον προγραμματισμό και την τοποθέτηση των απαιτούμενων συσκευών αυτόματης διάχυσης, σύμφωνα με την συνιστώμενη δόση (ανάλογα με την έκταση του αγροτεμαχίου, τη δομή της καλλιέργειας και την πίεση της προσβολής), ενεργοποιήστε το MISTER C.
(6)Τοποθετήστε ομοιόμορφα τα δοχεία του MISTER C μέσα στο αγροτεμάχιο, λαμβάνοντας υπόψη τους παράγοντες που μπορεί να επηρεάζουν τη συγκέντρωση της φερομόνης, όπως ο άνεμος, η τοπογραφία, η διάταξη των φυτών και η πιθανότητα προσβολών από γειτονικούς οπωρώνες.
Το εγκεκριμένο Έντυπο Ορθής Γεωργικής Πρακτικής (GAP) παρουσιάζεται στο Παράρτημα ΙΙ.
Συνθήκες εφαρμογής: (1)Τοποθετείστε τα δοχεία του προϊόντος (κάνιστρα) στην συσκευή αυτόματης διάχυσης πριν την έναρξη της πτήσης των πρώτων ακμαίων του εντόμου. (2)Για τον καθορισμό του χρόνου εφαρμογής, χρησιμοποιείστε παγίδες παρακολούθησης, ελέγχετε κάθε εβδομάδα τις συλλήψεις και συμβουλευτείτε τις Γεωργικές Προειδοποιήσεις. Είναι πολύ σημαντικό να τοποθετηθούν οι διαχυτήρες πριν αρχίσει η πτήση των ακμαίων της γενιάς που διαχειμάζει. (3)Μία εφαρμογή αρκεί για να καλύψει όλη την καλλιεργητική περίοδο, ανεξάρτητα από τις μετεωρολογικές συνθήκες (4)Μην υπερβαίνετε τη μέγιστη δόση των 375 γραμ δ.ο./10 στρέμματα ανά καλλιεργητική περίοδο (έως 5 δοχεία σκευάσματος /10 στρέμματα) (5)Μετά τον προγραμματισμό και την τοποθέτηση των απαιτούμενων συσκευών αυτόματης διάχυσης, σύμφωνα με την συνιστώμενη δόση (ανάλογα με την έκταση του αγροτεμαχίου, τη δομή της καλλιέργειας και την πίεση της προσβολής), ενεργοποιήστε το MISTER C. (6)Τοποθετήστε ομοιόμορφα τα δοχεία του MISTER C μέσα στο αγροτεμάχιο, λαμβάνοντας υπόψη τους παράγοντες που μπορεί να επηρεάζουν τη συγκέντρωση της φερομόνης, όπως ο άνεμος, η τοπογραφία, η διάταξη των φυτών και η πιθανότητα προσβολών από γειτονικούς οπωρώνες. Το εγκεκριμένο Έντυπο Ορθής Γεωργικής Πρακτικής (GAP) παρουσιάζεται στο Παράρτημα ΙΙ.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής της Φερομόνης

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 31/08/2024
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS02+GHS07

Επιστροφή στην σελίδα ΜΗΛΙΑ