Συνθήκες εφαρμογής: 1.Το εύρος της δόσης είναι ανάλογο με το στάδιο ανάπτυξης του φυτού.
2.Οι εφαρμογές είναι προληπτικές και γίνονται εφόσον οι συνθήκες ευνοούν την ανάπτυξη των ασθενειών.
3.Στις καλλιέργειες και στις περιοχές που εφαρμόζονται, να ακολουθούνται τα προγράμματα των γεωργικών προειδοποιήσεων.
4.Η χρήση του σκευάσματος μπορεί να ενταχτεί σε προγράμματα ολοκληρωμένης διαχείρισης καλλιεργειών.
5.Το θειάφι δεν δρα σε θερμοκρασία μικρότερη των 18°C.
6.Δρα καλύτερα σε θερμοκρασία μεγαλύτερη των 20°C.
7.Διακοπή ψεκασμών το λιγότερο 2-3 εβδομάδες πριν τη συγκομιδή των ζαχαρότευτλων.
8.Το εγκεκριμένο Έντυπο Ορθής Γεωργικής Πρακτικής (GAP) παρουσιάζεται στο Παράρτημα ΙΙ της παρούσας.
*«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις από τη χρήση του σκευάσματος κατά των ακάρεων της οικογένειας Eriophyidae στην ελιά (εκτός από την πράσινη ελιά Χαλκιδικής). Για τη χρήση αυτή ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του».
2.Οι εφαρμογές είναι προληπτικές και γίνονται εφόσον οι συνθήκες ευνοούν την ανάπτυξη των ασθενειών.
3.Στις καλλιέργειες και στις περιοχές που εφαρμόζονται, να ακολουθούνται τα προγράμματα των γεωργικών προειδοποιήσεων.
4.Η χρήση του σκευάσματος μπορεί να ενταχτεί σε προγράμματα ολοκληρωμένης διαχείρισης καλλιεργειών.
5.Το θειάφι δεν δρα σε θερμοκρασία μικρότερη των 18°C.
6.Δρα καλύτερα σε θερμοκρασία μεγαλύτερη των 20°C.
7.Διακοπή ψεκασμών το λιγότερο 2-3 εβδομάδες πριν τη συγκομιδή των ζαχαρότευτλων.
8.Το εγκεκριμένο Έντυπο Ορθής Γεωργικής Πρακτικής (GAP) παρουσιάζεται στο Παράρτημα ΙΙ της παρούσας.
*«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις από τη χρήση του σκευάσματος κατά των ακάρεων της οικογένειας Eriophyidae στην ελιά (εκτός από την πράσινη ελιά Χαλκιδικής). Για τη χρήση αυτή ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του».