Plant Protection
Υπηρεσία Φυτοπροστασίας $sitename

FytoSave

Rapessed oil 1.25%

Πυκνό Διάλυμα (SL) / Βοηθητικές ουσίες: 98.75%


Επιτρεπόμενη χρήση / Eγκρίσεις σκευάσματος

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε τις εγκρισεις σύμφονα με το Υπουργειο αγροτικής ανάπτυξης, δωσεις και τρόπο εφαρμογης του FytoSave εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Το φυτοπροστατευτικό προϊόν FytoSave® δρα ως ενεργοποιητής των μηχανισμών άμυνας των φυτών. Δρα ενισχύοντας την αντίσταση του φυτού ενάντια σε Ωΐδιο, Περονόσπορο και Πυρικουλάρια, μειώνοντας έτσι τις βλαβερές επιπτώσεις τους στις καλλιέργειες.
Τρόπος Εφαρμογής: Πολύ καλός ψεκασμός φυλλώματος και στις δυο πλευρές των φύλλων.
1.Το Fytosave εφαρμόζεται προληπτικά σε συνδυασμό ή / και σε εναλλαγή με κατάλληλα μυκητοκτόνα ανάλογα με την πίεση των ασθενειών.
2.Για τη βέλτιστη ενεργοποίηση της άμυνας των φυτών, συνιστώνται 2-4 διαδοχικές εφαρμογές στο αμπέλι και 2-3 εφαρμογές στα κηπευτικά, στις καλλιέργειες νεαρών φύλλων, στη φράουλα και στο ρύζι πριν την εμφάνιση των ασθενειών.
3.Σε περίπτωση προσβολής ή όταν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για την ανάπτυξη των παθογόνων και αναμένονται ισχυρές προσβολές, ψεκάστε με κατάλληλο διασυστηματικό μυκητοκτόνο πριν την εφαρμογή του Fytosave. Επίσης, στο αμπέλι συνιστάται να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με εγκεκριμένα μυκητοκτόνα κατά του Περονόσπορου ή / και του Ωίδιου. Σε αυτή την περίπτωση η δόση του μυκητοκτόνου προσαρμόζεται σε συνάρτηση με την πίεση της ασθένειας και το φαινολογικό στάδιο του αμπελιού, στα πλαίσια της έγκρισης του μυκητοκτόνου.
4.Να ακολουθούνται οι συστάσεις των Δελτίων Γεωργικών Προειδοποιήσεων στις περιοχές που εφαρμόζονται.
*«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα στις χρήσεις ήσσονος σημασίας και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις από τη χρήση του σκευάσματος. Ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα από τη εφαρμογή του σκευάσματος».
Φυτοτοξικότητα
Δεν παρουσιάζει καμία φυτοτοξικότητα όταν χρησιμοποιείται στις συνιστώμενες καλλιέργειες, σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως και τον τρόπο εφαρμογής, στις ελληνικές εδαφοκλιματολογικές συνθήκες.

Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος-Υλικό:
1.Φιάλη. 50, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500 κ.εκ., 1 λίτρο. HDPE.
2.Δοχείο. 2, 5 λίτρα. HDPE.


Τύπος έγκρισης: Αμοιβαία αναγνώριση (άρθρο 40)
Λήξη έγκρισης: 22/04/2031
Παρασκευάζεται από την:
FytoFend SA
Rue Georges Legrand, 6
5032
Isnes
BELGIUM
TEL: +32 81 728840
FAX: +32 81 724 382
e-mail: info@fytofend.com
Aντιπρόσωποι:
ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕΒΕ
Θέση ΝΤΡΑΣΕΝΑ, ΒΙ.ΠΕ.ΑΥΛΩΝΑ
19011
ΑΥΛΩΝΑΣ, ΑΤΤΙΚΗ
TEL: 22950 29350
FAX: 22950 29305
e-mail: agro@elton.gr