Plant Protection
Υπηρεσία Φυτοπροστασίας $sitename

FUMITE 22,5 FU

Pirimiphos-methyl 22.5%

Καπνογόνο (FU) / Βοηθητικές ουσίες: 74.4%


Επιτρεπόμενη χρήση / Eγκρίσεις σκευάσματος

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε τις εγκρισεις σύμφονα με το Υπουργειο αγροτικής ανάπτυξης, δωσεις και τρόπο εφαρμογης του FUMITE 22,5 FU εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Εντομοκτόνο Οργανοφωσφορικό εντομοκτόνο επαφής και αναπνοής. Παρεμποδιστής χοληνεστεράσης για χρήση σε άδειους αποθηκευτικούς χώρους προοριζόμενους για αποθήκευση σιτηρών, για καταπολέμηση εντόμων και ακάρεων αποθηκών.
Τρόπος Εφαρμογής: Πριν από την εφαρμογή πρέπει να γίνεται πάντα καθαρισμός όλου του χώρου. Κάψτε όλα τα υπάρχοντα άχρηστα υλικά. Εφόσον χρησιμοποιείται εντομοκτόνο προοριζόμενο για την ίδια χρήση μέσω ψεκασμού, ο ψεκασμός όλων των επιφανειών και του περιεχόμενου εξοπλισμού θα πρέπει να προηγείται της εφαρμογής του καπνογόνου. Εκκενώστε το χώρο από ανθρώπους και ζώα, κλείστε τις διόδους αερισμού, παράθυρα και πόρτες (εκτός από την πόρτα εξόδου) πριν την εφαρμογή. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες διαρροής. Αν απαιτούνται παραπάνω από ένα καπνογόνα, κατανείμετέ τα ομοιόμορφα στο δάπεδο πριν τα ανάψετε. Ανακινείστε καλά τα καπνογόνα πριν τα ανοίξετε. Απομακρύνετε το κάλυμμα και ανάψτε την προεξέχουσα άκρη του φυτιλιού. Μην τραβήξετε το φυτίλι ανάφλεξης. Το φυτίλι θα σιγοκαίει και η ανάφλεξη του καπνογόνου θα γίνει μετά από 20 δευτερόλεπτα. Μόλις ανάψετε το φυτίλι, πρέπει να εγκαταλείψετε αμέσως το χώρο. Η αποθήκη να μένει κλειστή για 24 ώρες και να αναρτώνται πινακίδες προφύλαξης. Μετά το πέρας του καπνισμού αερίστε καλά το χώρο για 1 ώρα, πριν μπείτε για να εργαστείτε στην αποθήκη. Να μην εισέρχεστε στο χώρο για τουλάχιστον 4 ώρες μετά την εφαρμογή εκτός αν φοράτε κατάλληλη αναπνευστική συσκευή.

Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος-Υλικό: Κονσέρβα 63 mm x 87 mm βάρους 90 γραμ. Αλουμίνιο.


Τύπος έγκρισης: Επανέγκριση (άρθρο 80.5). Σκευάσματα που υπέβαλαν φάκελο προ 6/2011 και εγκρίθηκαν με το ΠΔ 115
Λήξη έγκρισης: 31/07/2024
Παρασκευάζεται από την:
OCTAVIUS HUNT LTD
United Kingdom
Aντιπρόσωποι:
ΓΕΩΜΑΤ Τούντας Αλ.-Τσακνής Κ. Ο.Ε.
Αγ. Νικολάου 63
13123
Ίλιον