Plant Protection
Υπηρεσία Φυτοπροστασίας $sitename

COBRA-X απωθητικό σκόρου

Geraniol 6.37%

Tαµπλέτες (TB) / Βοηθητικές ουσίες: 93.5%


Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Απωθητικό σκόρου.
Τρόπος Εφαρμογής: Κόψτε με το ψαλίδι περιμετρικά τις ταμπλέτες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε χωρίς να καταστρέψετε τις θήκες ασφαλείας.
Με τη βοήθεια μιας βελόνας ανοίξτε 5 τρύπες στο διάφανο πλαστικό που βρίσκεται στο άνω μέρος της ταμπλέτας και τοποθετείστε τη σε συρτάρια, ράφια, ντουλάπες ή όπου έχετε αποθηκεύσει ρούχα.
Για καλύτερη αποτελεσματικότητα, οι θήκες πρέπει να τοποθετούνται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να διασφαλίζεται η κυκλοφορία του αέρα γύρω τους .(Η πλευρά με τις τρύπες πρέπει να είναι προς τα επάνω και να μην καλύπτεται από ρούχα ή να ακουμπά ρούχα ).
Μην τρυπάτε και μην παραβιάζετε τις θήκες ασφαλείας που περιέχουν τις ταμπλέτες αν αυτές δεν χρησιμοποιηθούν. Το σκεύασμα περιέχει και αιθέριο έλαιο λεβάντας για τον αρωματισμό του χώρου.
-μάλλινα (ρούχα, χαλιά), γούνες, δερμάτινα, σε κλειστούς χώρους.
-σκόρος
-6-8 ταμπλέτες/m³, για προστασία έως 3 μήνες.
-Κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.
Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση σύμφωνα με το ΠΔ 205/01.

Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Παρασκευάζεται από την:
ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
7 Andrianoupoleos str., N.Smyrni
17124
Athens
GREECE
TEL: 210 9341939
Aντιπρόσωποι:
ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Ανδριανουπόλεως 7, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
17124
ΑΘΗΝΑ
TEL: 210 9341939