Plant Protection
Υπηρεσία Φυτοπροστασίας $sitename

ALPHA NET GARD com extra

Dicopper oxide 22,821%% / pyrithione zinc 0,29%% / copper pyrithione 3.12%%

Άλλο υγρό (AL) / Βοηθητικές ουσίες: 0%


Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: Αντιρρυπαντικό υδατοδιαλυτό προϊόν εμποτισμού διχτυών ιχθυοκαλλιέργειας για τον έλεγχο της ανάπτυξης και της εναπόθεσης φυτοπλαγκτονικών οργανισμών – θαλάσσιας φυτικής άλγης (θαλάσσια βιοεπίστρωση) στα δίχτυα ιχθυοκαλλιέργειας
Τρόπος Εφαρμογής: Διαβάστε τις συνημμένες οδηγίες πριν από τη χρήση.
Εφαρμόζεται σε νέα ή χρησιμοποιημένα στεγνά και καθαρά δίχτυα.
Για την εφαρμογή του σκευάσματος απαιτείται αραίωση με καθαρό νερό 50-100% κατ’ όγκο. Η αραίωση γίνεται με απλή ανάδευση σε στεγανές δεξαμενές. Η εφαρμογή του υλικού στα δίχτυα γίνεται με απλή εμβάπτιση σε στεγανές δεξαμενές που περιέχουν το αραιωμένο υλικό. Το δίχτυα θα πρέπει να παραμείνουν στη δεξαμενή για 20- 30 λεπτά και μετά το στράγγισμά τους απλώνονται για να στεγνώσουν το λιγότερο 8 -24ώρες. Μετά τον εμποτισμό το δίχτυ θα πρέπει να στεγνώσει τελείως για να τοποθετηθεί στην θάλασσα.

ΔΟΣΕΙΣ:
0,8-1,2 lit/ Kgr διχτυού (nylon)
1,4-1,6 lit /Kgr διχτυού (dyneema)
Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση σύμφωνα με το ΠΔ 205/01.

Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Παρασκευάζεται από την:
Lonza Cologne GmbH
Nattermannallee 1
50829
Germany
GERMANY
e-mail: info.cologne(at)lonza.com
Aντιπρόσωποι:
HELLASCHEM
Λεωφ. Καποδιστρίου 8
15123
Μαρούσι