Plant Protection
Υπηρεσία Φυτοπροστασίας $sitename

SYLLIT 544 SC

Dodine 54.4%

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 44.34%


Επιτρεπόμενη χρήση / Eγκρίσεις σκευάσματος

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε τις εγκρισεις σύμφονα με το Υπουργειο αγροτικής ανάπτυξης, δωσεις και τρόπο εφαρμογης του SYLLIT 544 SC εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευασματος: ∆ιασυστηµατικό µυκητοκτόνο µε προληπτική και θεραπευτική δράση, για την αντιµετώπιση των: Φουζικλάδιο των Μηλοειδών (Μηλιά, Αχλαδιά, Κυδωνιά, Μεσπιλιά και Μουσµουλιά), Κυλινδροσπορίωση και Ανθράκνωση της Κερασιάς, Εξώασκο της Ροδακινιάς, της Νεκταρινιάς και των συναφών υβριδίων και Κυκλοκόνιο και Γλοιoσπόριο της Ελιάς.
Τρόπος Εφαρμογής: Ψεκασµοί καλύψεως (είτε προληπτικά µε εφαρµογή πριν την εµφάνιση της ασθένειας ή θεραπευτική εφαρµογή 24 ώρες µετά τη µόλυνση, αν υπάρχουν θερµοκρασίες που ευνοούν την ασθένεια ή 48 ώρες µετά τη µόλυνση, σε περίπτωση δροσερότερων συνθηκών).
1.Για τις ανωτέρω χρήσεις ήσσονος σημασίας (καρυδιά, καστανιά, φιστικιά, αμυγδαλιά), δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις καλλιέργειες από τη χρήση του σκευάσματος. Για τις χρήσεις αυτές, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος.
2.Η χρήση στη ροδακινιά περιλαμβάνει τη νεκταρινιά (PRNPN).
3.H χρήση στη κερασιά περιλαμβάνει τη βυσσινιά (PRNCE).
Συνδυαστικότητα
Συνδυαστικότητα: ∆ε συνδυάζεται µε θειικά και χαλκούχα σκευάσµατα, µε ασβέστιο, ψευδάργυρο, captan, µίγµατα Bordeaux και γενικά µε πολύ αλκαλικά σκευάσµατα.
Συµβουλευτείτε τον παρασκευαστή για συνδυαστικότητα µε λοιπά σκευάσµατα. Σε κάθε περίπτωση, συστήνεται µια προκαταρκτική δοκιµή σε µικρή κλίµακα.

Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος-Υλικό:
1.Φιάλες. 100 κ.εκ. - 1 λίτρο. HDPE, ΡΕΤ.
2.∆οχεία. 1,5 λίτρο - 5 λίτρα. HDPE, PET.


Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 31/08/2025
Παρασκευάζεται από την:
Arysta LifeScience Benelux Srl.
Rue de Renory 26/1
B-4102
Ougree
BELGIUM
TEL: +32/4. 3859711
FAX: +32/4. 385.97.49
Aντιπρόσωποι:
UPL Ελλάς Α.Ε.
Ριζαρείου 16
15233
Χαλάνδρι
TEL: 210 5578777
e-mail: info.hellas@upl-ltd.com