ΚΥΔΩΝΙΑ - Trooper 9.5 WG - Εντόμα και ζωϊκών εχθροί αγροτικής καλλιεργειας - εγκεκριμένα φάρμακα ΚΥΔΩΝΙΑ - Trooper 9.5 WG - Εντόμα και ζωϊκοί εχθροί αγροτικων καλλιεργειων - εγκεκριμένα φάρμακα
Plant Protection
Υπηρεσία Φυτοπροστασίας $sitename

Trooper 9.5 WG

emamectin benzoate 0.95%

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 99%


Οδηγίες εφαρμογής για ΚΥΔΩΝΙΑ:

Δόσεις σκευάσματος

Φυλλοδέτες (Adoxophyes sp.)
Φυλλοδέτες (Archips sp.)
Φυλλοδέτες (Argyrotaenia pulchellana)
Καρπόκαψα (Cydia pomonella)
Καρπόκαψα (Cydia sp.)
Δροσόφιλα (Drosophila suzukii (MATSUMURA))
Καφέ βρωμούσα (Halyomorpha halys)
Καρπόκαψα (Laspeyresia molesta/Grapholita molesta)
Φυλλορύκτες (Leucoptera scitella)
Νάρκη (Lithocolletis blancardella)
Φυλλοδέτες (Pandemis sp.)
Spilonota sp.
200
Αιτίες Χορηγησης σκευάσματος: Έντομα,
Όγκος ψεκαστικού υγρού: 50 - 130 λίτρα / στρέμμα
Μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλ/κή περίοδο: 3
Mεσοδιάστηµα µεταξύ των εφαρµογών: 7 - 10 ηµέρες
Ψεκασμός φυλλώματος με την εμφάνιση της προσβολής. Για τη Καρπόκαψα έναρξη των ψεκασμών με την εκκόλαψη των ωών ή στο μέγιστο των πτήσεων χρησιμοποιώντας τις παγίδες παρακολούθησης. Για τους Φυλλοδέτες: για τις διαχειμάζουσες προνύμφες ψεκάστε με την επανέναρξη της τροφικής δραστηριότητας μετά την άνθηση και για τις θερινές γενεές ξεκινήστε τους ψεκασμούς στην εκκόλαψη των ωών ή στο μέγιστο των πτήσεων χρησιμοποιώντας τις παγίδες παρακολούθησης. Για τους Φυλλορύκτες ξεκινήστε τους ψεκασμούς με την εμφάνιση των πρώτων στοών. Από την έναρξη της ανάπτυξης του καρπού, μετά την άνθηση, έως την ωρίμανση των καρπών για κατανάλωση. (BBCH 71-89)
Τελευταία επέμβαση πρίν τη συγκομιδή - Αριθμός ημερών: 7
Από την ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΦΗ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ μόνο τα σκευάσματα που προορίζονται για εχθρούς, ασθένειες και ζιζάνια ήσσονος σημασίας.
Επίσης μπορούν να εξαιρεθούν μικρά μεγέθη συσκευασιών που προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε υπαίθριες καλλιέργειες των οποίων η έκταση δεν ξεπερνά το ένα (1) στρέμμα και δεν φέρουν σήμανση με νεκροκεφαλή.
Τα παραπάνω όμως ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ της Ηλεκτρονικής Καταγραφής Πώλησης.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Μη διασυστηματικό εντομοκτόνο για την αντιμετώπιση λεπιδοπτέρων εντόμων που προσβάλλουν μηλοειδή, πυρηνόκαρπα και ακρόδρυα. Παρουσιάζει διελασματική κίνηση. Δρα κυρίως με κατάποση. Προσδένεται στους υποδοχείς του γ- αμινοβουτυρικού οξέος (GABA) και ενεργοποιεί το κανάλι ιόντων χλωρίου. Η συνεχής εισροή ιόντων χλωρίου στο μυϊκό ιστό οδηγεί στην παράλυση και τελικά το θάνατο των εντόμων.
Τρόπος Εφαρμογής: Ψεκασμοί φυλλώματος.
1.Τελευταία επέμβαση πριν την συγκομιδή: Κερασιά, βερικοκιά και ακτινιδιά: 7 μέρες.
2.Με την έγκριση της ακτινιδιάς θα προστεθεί η ακόλουθη φράση στο Σημείο 11:
Spe3: Για να προστατέψετε τους υδρόβιους οργανισμούς να αφήσετε μια αψέκαστη ζώνη προστασίας από τα επιφανειακά ύδατα: 15 μέτρων ή 10 μέτρων σε συνδυασμό με τη χρήση ακροφυσίων μείωσης της διασποράς του ψεκαστικού νέφους κατά 50% ή 5 μέτρων σε συνδυασμό με τη χρήση ακροφυσίων μείωσης της διασποράς του ψεκαστικού νέφους κατά 75% για την καλλιέργεια της ακτινιδιάς.
Spe3: Για να προστατέψετε τα αρθρόποδα μη στόχους να αφήσετε μία αψέκαστη ζώνη προστασίας: 10 μέτρων σε συνδυασμό με τη χρήση ακροφυσίων μείωσης της διασποράς του ψεκαστικού νέφους κατά 50% ή 5 μέτρων σε συνδυασμό με τη χρήση ακροφυσίων μείωσης της διασποράς του ψεκαστικού νέφους κατά 75% για την καλλιέργεια της ακτινιδιάς.
Συνθήκες εφαρμογής: 1.Τελευταία επέμβαση πριν την συγκομιδή: Κερασιά, βερικοκιά και ακτινιδιά: 7 μέρες. 2.Με την έγκριση της ακτινιδιάς θα προστεθεί η ακόλουθη φράση στο Σημείο 11: Spe3: Για να προστατέψετε τους υδρόβιους οργανισμούς να αφήσετε μια αψέκαστη ζώνη προστασίας από τα επιφανειακά ύδατα: 15 μέτρων ή 10 μέτρων σε συνδυασμό με τη χρήση ακροφυσίων μείωσης της διασποράς του ψεκαστικού νέφους κατά 50% ή 5 μέτρων σε συνδυασμό με τη χρήση ακροφυσίων μείωσης της διασποράς του ψεκαστικού νέφους κατά 75% για την καλλιέργεια της ακτινιδιάς. Spe3: Για να προστατέψετε τα αρθρόποδα μη στόχους να αφήσετε μία αψέκαστη ζώνη προστασίας: 10 μέτρων σε συνδυασμό με τη χρήση ακροφυσίων μείωσης της διασποράς του ψεκαστικού νέφους κατά 50% ή 5 μέτρων σε συνδυασμό με τη χρήση ακροφυσίων μείωσης της διασποράς του ψεκαστικού νέφους κατά 75% για την καλλιέργεια της ακτινιδιάς.
Φυτοτοξικότητα:
Δεν προκαλεί φυτοτοξικότητα όταν χρησιμοποιείται στις συνιστώμενες δόσεις και καλλιέργειες.

Συσκευασία:
-Είδος-Μέγεθος-Υλικό:
1.Μπουκάλι, Δοχείο. 250 γρ. έως 10 κιλά. HDPE.
2.Μπουκάλι, Δοχείο σε κουτί. 250 γρ. έως 10 κιλά. PE.


Τύπος έγκρισης:
Λήξη έγκρισης: 30/04/2025
Λήξη διάθεσης αποθεμάτων στην αγορά: //
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07

Επιστροφή στην σελίδα ΚΥΔΩΝΙΑ