Plant Protection
Υπηρεσία Φυτοπροστασίας $sitename

APOLLO 50 SC

Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 57.3%


Οδηγίες εφαρμογής για ΤΟΜΑΤΑ ΥΠΑΙΘΡΟΥ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του APOLLO 50 SC για χρηση σε ΤΟΜΑΤΑ ΥΠΑΙΘΡΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Ακαρεοκτόνο επαφής με δράση στα αυγά και στις νεαρές προνύμφες διαφόρων ειδών τετρανύχων.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός καλύψεως με καλή διαβροχή των φυτών.
το σκεύασμα δεν έχει δράση κατά των ακμαίων. Σε περίπτωση παρουσίας ακμαίων θα πρέπει το σκεύασμα να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα κατάλληλα εγκεκριμένα σκευάσματα.
Το APOLLO 50 SC χρησιμοποιείται μόνο μια φορά τον χρόνο στην ίδια καλλιέργεια.
Αν ο ψεκασμός γίνει νωρίς , στην περίοδο της νέας βλάστησης , απαλλάσσεται η καλλιέργεια από τις θερινές επεμβάσεις και παράλληλα επιτρέπεται η αύξηση των πληθυσμών των ωφέλιμων ακάρεων και εντόμων.
Αν ο ψεκασμός αυτός δεν γίνει νωρίς και έχουμε εμφάνιση ακμαίων να χρησιμοποιείται μίγμα του σκευάσματος με ένα συμβατό ακμαιοκτόνο ακαρεοκτόνο.
Η εφαρμογή στα χειμερινά αυγά μπορεί να συνδυαστεί με παραφινικό λάδι.
Διαχείριση ανθεκτικότητας:
Το ΑPOLLO να εφαρμόζεται 1 φορά ανά καλλιεργητική περίοδο και σε εναλλαγή με ακαρεοκτόνα άλλης ομάδας με διαφορετικό τρόπο δράσης. Να μην χρησιμοποιείται την ίδια καλλιεργητική περίοδο με ακαρεοκτόνα με δραστική ουσία hexythiazox (διασταυρωτή ανθεκτικότητα).
Να χρησιμοποιούνται οι συνιστώμενες δόσεις και να εξασφαλίζεται καλή κάλυψη τών φυτών ιδιαίτερα της κάτω επιφάνειας των φύλλων.
Εάν διαπιστωθούν περιπτώσεις μειωμένης αποτελεσματικότητας σε περιοχές που έχει γίνει εκτεταμένη και επαναλαμβανόμενη χρήση του προϊόντος στο παρελθόν, οι εφαρμογές να γίνονται με ακαρεοκτόνα διαφορετικής ομάδας.
Η χρήση του είναι συμβατή με Προγράμματα Ολοκληρωμένης Αντιμετώπισης εχθρών (ΙΡΜ) στο ύπαιθρο και στα θερμοκήπια.
Δεν είναι βλαβερό στα ωφέλιμα αρθρόποδα.
το σκεύασμα δεν έχει δράση κατά των ακμαίων. Σε περίπτωση παρουσίας ακμαίων θα
πρέπει το σκεύασμα να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα κατάλληλα εγκεκριμένα σκευάσματα
Συνθήκες εφαρμογής: το σκεύασμα δεν έχει δράση κατά των ακμαίων. Σε περίπτωση παρουσίας ακμαίων θα πρέπει το σκεύασμα να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα κατάλληλα εγκεκριμένα σκευάσματα. Το APOLLO 50 SC χρησιμοποιείται μόνο μια φορά τον χρόνο στην ίδια καλλιέργεια. Αν ο ψεκασμός γίνει νωρίς , στην περίοδο της νέας βλάστησης , απαλλάσσεται η καλλιέργεια από τις θερινές επεμβάσεις και παράλληλα επιτρέπεται η αύξηση των πληθυσμών των ωφέλιμων ακάρεων και εντόμων. Αν ο ψεκασμός αυτός δεν γίνει νωρίς και έχουμε εμφάνιση ακμαίων να χρησιμοποιείται μίγμα του σκευάσματος με ένα συμβατό ακμαιοκτόνο ακαρεοκτόνο. Η εφαρμογή στα χειμερινά αυγά μπορεί να συνδυαστεί με παραφινικό λάδι. Διαχείριση ανθεκτικότητας: Το ΑPOLLO να εφαρμόζεται 1 φορά ανά καλλιεργητική περίοδο και σε εναλλαγή με ακαρεοκτόνα άλλης ομάδας με διαφορετικό τρόπο δράσης. Να μην χρησιμοποιείται την ίδια καλλιεργητική περίοδο με ακαρεοκτόνα με δραστική ουσία hexythiazox (διασταυρωτή ανθεκτικότητα). Να χρησιμοποιούνται οι συνιστώμενες δόσεις και να εξασφαλίζεται καλή κάλυψη τών φυτών ιδιαίτερα της κάτω επιφάνειας των φύλλων. Εάν διαπιστωθούν περιπτώσεις μειωμένης αποτελεσματικότητας σε περιοχές που έχει γίνει εκτεταμένη και επαναλαμβανόμενη χρήση του προϊόντος στο παρελθόν, οι εφαρμογές να γίνονται με ακαρεοκτόνα διαφορετικής ομάδας. Η χρήση του είναι συμβατή με Προγράμματα Ολοκληρωμένης Αντιμετώπισης εχθρών (ΙΡΜ) στο ύπαιθρο και στα θερμοκήπια. Δεν είναι βλαβερό στα ωφέλιμα αρθρόποδα. το σκεύασμα δεν έχει δράση κατά των ακμαίων. Σε περίπτωση παρουσίας ακμαίων θα πρέπει το σκεύασμα να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα κατάλληλα εγκεκριμένα σκευάσματα
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Επανέγκριση (άρθρο 80.5). Σκευάσματα που υπέβαλαν φάκελο προ 6/2011 και εγκρίθηκαν με το ΠΔ 115
Λήξη έγκρισης: 31/12/2024
Επικίνδυνο για το περιβάλλον (GHS09)
Παρασκευάζεται από την:
ADAMA Irvita N.V.
Pos Cabai Office Park, Unit 13, POB 403
Curacao
NETHERLANDS ANTILLES
TEL: +33 141 901289
FAX: +33 141 900 764
e-mail: Isabelle.maillet@ma-france.com
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
ADAMA ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.
Λεωφόρος Κηφισίας 44, Κτήριο Γ
151 25
Μαρούσι
TEL: 211 1205580
FAX: 211 120 5590
e-mail: technical@adama.com
ΦΥΤΟΡΓΚΑΝ ΑΒΕΕ
Περιβοίας 6 & Χρυσάππου
14564
Ν.ΚΗΦΙΣΙΑ
TEL: 210 6252600
FAX: 210 6251869
e-mail: info@phytorgan.gr