Plant Protection
Υπηρεσία Φυτοπροστασίας $sitename

BAIA BORDEAUX

Βρέξιμη Σκόνη (WP) / Βοηθητικές ουσίες: 42%


Οδηγίες εφαρμογής για ΤΟΜΑΤΑ ΥΠΑΙΘΡΟΥ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του BAIA BORDEAUX για χρηση σε ΤΟΜΑΤΑ ΥΠΑΙΘΡΟΥ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Μίγµα δύο µυκητοκτόνων, ενός τοπικά διασυστηµατικού (cymoxanil) και ενός επαφής (Bordeaux Mixture) µε προληπτική και θεραπευτική δράση.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασµοί φυλλώµατος.
-Το εύρος της δόσης και του µεσοδιαστήµατος επεµβάσεων είναι ανάλογο της έντασης από το παθογόνο.
-Οι εφαρµογές είναι προληπτικές εφόσον οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για την ανάπτυξη περονόσπορου ή σύµφωνα µε τις Γεωργικές προειδοποιήσεις.
-Η συνολική εφαρµοζόµενη ποσότητα χαλκούχων σκευασµάτων ανά καλλιεργητική περίοδο δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 400 γραµ. ανά στρέµµα (ποσότητα εκφρασµένη σε µεταλλικό χαλκό).
-∆εν έχει ελεγχθεί η φυτοτοξικότητα στις ποικιλίες επιτραπέζιου σταφυλιού Σουλτανίνα και Κορινθιακή σταφίδα.
Συνθήκες εφαρμογής: -Το εύρος της δόσης και του µεσοδιαστήµατος επεµβάσεων είναι ανάλογο της έντασης από το παθογόνο. -Οι εφαρµογές είναι προληπτικές εφόσον οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για την ανάπτυξη περονόσπορου ή σύµφωνα µε τις Γεωργικές προειδοποιήσεις. -Η συνολική εφαρµοζόµενη ποσότητα χαλκούχων σκευασµάτων ανά καλλιεργητική περίοδο δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 400 γραµ. ανά στρέµµα (ποσότητα εκφρασµένη σε µεταλλικό χαλκό). -∆εν έχει ελεγχθεί η φυτοτοξικότητα στις ποικιλίες επιτραπέζιου σταφυλιού Σουλτανίνα και Κορινθιακή σταφίδα.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 31/01/2020

Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS09
ΕΛΛΑΓΡΕΤ ΑΒΕΕ
Θέση Ξηροπήγαδο, Τ.Θ. 58
19600
Μάνδρα Αττικής
TEL: 210 5555220
FAX: 210 5556100
e-mail: ellagret@ellagret.gr