Plant Protection
Υπηρεσία Φυτοπροστασίας $sitename

KRISANT

Γαλακτοποιήσιμο υγρό (EC) / Βοηθητικές ουσίες: 91.11%


Οδηγίες εφαρμογής για ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ:

Δόσεις σκευάσματος

375-450ml σκευάσματος στα 500 lt ψεκ.Υγρού
75-90ml σκευάσματος στα 100 lt ψεκ.Υγρού
11.25-13.5ml σκευάσματος στα 15 lt ψεκ.Υγρού
Αιτίες Χορηγησης σκευάσματος: Έντομα,
Όγκος ψεκαστικού υγρού: 80 - 100 λίτρα / στρέμμα
Μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλ/κή περίοδο: 2
Ψεκασµοί µε την έναρξη της προσβολής και πριν την απελευθέρωση ωφέλιµων εντόµων
Τελευταία επέμβαση πρίν τη συγκομιδή - Αριθμός ημερών: 1
Από την ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΦΗ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ μόνο τα σκευάσματα που προορίζονται για εχθρούς, ασθένειες και ζιζάνια ήσσονος σημασίας.
Επίσης μπορούν να εξαιρεθούν μικρά μεγέθη συσκευασιών που προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε υπαίθριες καλλιέργειες των οποίων η έκταση δεν ξεπερνά το ένα (1) στρέμμα και δεν φέρουν σήμανση με νεκροκεφαλή.
Τα παραπάνω όμως ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ της Ηλεκτρονικής Καταγραφής Πώλησης.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Εντοµοκτόνο επαφής της οµάδας των φυσικών πυρεθρινών για την αντιµετώπιση µυζητικών εντόµων. Χαρακτηρίζεται από ταχεία και σύντοµη διάρκεια δράσης και ως εκ τούτου µπορεί να χρησιµοποιηθεί κοντά στην εποχή απελευθέρωσης ωφέλιµων εντόµων. ∆ρα στο νευρικό σύστηµα των εντόµων προκαλώντας αρχικά παράλυση και στη συνέχεια το θάνατό τους.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασµός φυλλώµατος.
Προορίζεται µόνο για επαγγελµατίες χρήστες.
Καθαρισµός ψεκαστήρα: Αµέσως µετά την εφαρµογή αδειάστε τελείως τον ψεκαστήρα. Ξεπλύνετε δυο φορές το βυτίο και όλα τα µέρη του ψεκαστικού µηχανήµατος µε καθαρό νερό και απορρυπαντικό.
Οδηγίες για την ασφαλή απόσυρση της συσκευασίας: Οι κενές συσκευασίες ξεπλένονται υπό πίεση µε ειδικό εξοπλισµό ή γίνεται τριπλό ξέπλυµα (τα νερά του ξεπλύµατος τα ρίχνουµε στο ψεκαστικό δοχείο) και στη συνέχεια αφού καταστραφούν προηγουµένως µε τρύπηµα, για τη διασφάλιση της µη περαιτέρω χρήσης, να εναποτεθούν όλα σε σηµεία συλλογής για ανακύκλωση ή ανάκτηση ενέργειας.
Συνθήκες εφαρμογής: Προορίζεται µόνο για επαγγελµατίες χρήστες. Καθαρισµός ψεκαστήρα: Αµέσως µετά την εφαρµογή αδειάστε τελείως τον ψεκαστήρα. Ξεπλύνετε δυο φορές το βυτίο και όλα τα µέρη του ψεκαστικού µηχανήµατος µε καθαρό νερό και απορρυπαντικό. Οδηγίες για την ασφαλή απόσυρση της συσκευασίας: Οι κενές συσκευασίες ξεπλένονται υπό πίεση µε ειδικό εξοπλισµό ή γίνεται τριπλό ξέπλυµα (τα νερά του ξεπλύµατος τα ρίχνουµε στο ψεκαστικό δοχείο) και στη συνέχεια αφού καταστραφούν προηγουµένως µε τρύπηµα, για τη διασφάλιση της µη περαιτέρω χρήσης, να εναποτεθούν όλα σε σηµεία συλλογής για ανακύκλωση ή ανάκτηση ενέργειας.
Μέγιστα Επιτρεπτά Όρια Υπολειμμάτων (MRLs) του παραπάνω σκευάσματος για τη συγγεκριμένη καλλιεργεια
Δραστική ουσίαΕπεξήγησηΜέγ.Υπολειμματικότητα
Pyrethrins 1 mg/kg

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (CMS) (άρθρο 37.4)
Λήξη έγκρισης: 31/08/2024
Επικίνδυνο για το περιβάλλον (GHS09)