Plant Protection
Υπηρεσία Φυτοπροστασίας $sitename

DELEGATE 250 WG

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 69.9%


Οδηγίες εφαρμογής για ΕΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του DELEGATE 250 WG για χρηση σε ΕΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Το DELEGATE 250 WG είναι εντομοκτόνο επαφής και στομάχου. Ανήκει στην ομάδα των spinosyns (κατάταξη IRAQ/ Gr. 5) Δρα στοχεύοντας σε ένα συγκεκριμένο σημείο του υποδοχέα της ακετυλοχολίνης. Τα συμπτώματα εμφανίζονται πολύ γρήγορα και ο θάνατος των εντόμων προκαλείται μέσα σε λίγες ώρες. Το DELEGATE 250 WG έχει διελασματική κίνηση στους φυτικούς ιστούς.
Μέθοδος εφαρμογής: Εφαρμόζεται με ψεκασμό καλύψεως φυλλώματος.
*«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις καλλιέργειες κερασιάς, βυσσινιάς, φιστικιάς, αμυγδαλιάς, καρυδιάς, φουντουκιάς, καστανιάς και πορτοκαλιάς από τη χρήση του σκευάσματος. Για τις εν λόγω χρήσεις, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος».
**Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα κατά του Spodoptera frugiperda στην καλλιέργεια της ροδακινιάς από τη χρήση του σκευάσματος. Για τη χρήση αυτή, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα από την εφαρμογή του σκευάσματος.
Συνθήκες εφαρμογής: *«Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα και δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις καλλιέργειες κερασιάς, βυσσινιάς, φιστικιάς, αμυγδαλιάς, καρυδιάς, φουντουκιάς, καστανιάς και πορτοκαλιάς από τη χρήση του σκευάσματος. Για τις εν λόγω χρήσεις, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα ή τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος». **Δεν έχει τεκμηριωθεί η αποτελεσματικότητα κατά του Spodoptera frugiperda στην καλλιέργεια της ροδακινιάς από τη χρήση του σκευάσματος. Για τη χρήση αυτή, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν την αποτελεσματικότητα από την εφαρμογή του σκευάσματος.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (ZRMS) (άρθρο 33)
Λήξη έγκρισης: 30/06/2025
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS08+GHS09