
APOLLO 50 SC
Clofentezine 50% 
Συμπ. Αιώρημα (SC) / Βοηθητικές ουσίες: 57.3%
Οδηγίες εφαρμογής για ΑΧΛΑΔΙΑ:
Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής
Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας
Για να δείτε την ακριβης δοσολογία, και τρόπο εφαρμογής του
APOLLO 50 SC για χρηση σε
ΑΧΛΑΔΙΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)
Επικίνδυνο για το περιβάλλον (GHS09)
ΦΥΤΟΡΓΚΑΝ ΑΒΕΕ
Περιβοίας 6 & Χρυσάππου
14564
Ν.ΚΗΦΙΣΙΑ
TEL: 210 6252600
FAX: 210 6251869
e-mail: info@phytorgan.gr
Το APOLLO 50 SC χρησιμοποιείται μόνο μια φορά τον χρόνο στην ίδια καλλιέργεια.
Αν ο ψεκασμός γίνει νωρίς , στην περίοδο της νέας βλάστησης , απαλλάσσεται η καλλιέργεια από τις θερινές επεμβάσεις και παράλληλα επιτρέπεται η αύξηση των πληθυσμών των ωφέλιμων ακάρεων και εντόμων.
Αν ο ψεκασμός αυτός δεν γίνει νωρίς και έχουμε εμφάνιση ακμαίων να χρησιμοποιείται μίγμα του σκευάσματος με ένα συμβατό ακμαιοκτόνο ακαρεοκτόνο.
Η εφαρμογή στα χειμερινά αυγά μπορεί να συνδυαστεί με παραφινικό λάδι.
Διαχείριση ανθεκτικότητας:
Το ΑPOLLO να εφαρμόζεται 1 φορά ανά καλλιεργητική περίοδο και σε εναλλαγή με ακαρεοκτόνα άλλης ομάδας με διαφορετικό τρόπο δράσης. Να μην χρησιμοποιείται την ίδια καλλιεργητική περίοδο με ακαρεοκτόνα με δραστική ουσία hexythiazox (διασταυρωτή ανθεκτικότητα).
Να χρησιμοποιούνται οι συνιστώμενες δόσεις και να εξασφαλίζεται καλή κάλυψη τών φυτών ιδιαίτερα της κάτω επιφάνειας των φύλλων.
Εάν διαπιστωθούν περιπτώσεις μειωμένης αποτελεσματικότητας σε περιοχές που έχει γίνει εκτεταμένη και επαναλαμβανόμενη χρήση του προϊόντος στο παρελθόν, οι εφαρμογές να γίνονται με ακαρεοκτόνα διαφορετικής ομάδας.
Η χρήση του είναι συμβατή με Προγράμματα Ολοκληρωμένης Αντιμετώπισης εχθρών (ΙΡΜ) στο ύπαιθρο και στα θερμοκήπια.
Δεν είναι βλαβερό στα ωφέλιμα αρθρόποδα.
το σκεύασμα δεν έχει δράση κατά των ακμαίων. Σε περίπτωση παρουσίας ακμαίων θα
πρέπει το σκεύασμα να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα κατάλληλα εγκεκριμένα σκευάσματα