Plant Protection
Υπηρεσία Φυτοπροστασίας $sitename

GIBRUN 5 SL

Πυκνό Διάλυμα (SL) / Βοηθητικές ουσίες: 94.62%


Οδηγίες εφαρμογής για ΚΛΗΜΕΝΤΙΝΕΣ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του GIBRUN 5 SL για χρηση σε ΚΛΗΜΕΝΤΙΝΕΣ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Φυτορρυθμιστική ουσία (ρυθμιστής ανάπτυξης), η οποία επηρεάζει την ποσότητα, την ποιότητα και το χρόνο συγκομιδής ανάλογα με την καλλιέργεια. Διεγείρει τη διαίρεση και την επιμήκυνση των κυττάρων.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός καλύψεως φυλλώματος.
1)Στις επιτραπέζιες ένσπερμες ποικιλίες αμπελιού, οι δύο πρώτες εφαρμογές (στη διόγκωση των ταξιανθιών και όταν έχουν πέσει το 40% των πυλιδίων) να γίνονται με δόση 8 κ.εκ./στρ., η τρίτη εφαρμογή (στην έναρξη ανάπτυξης των καρπών) με δόση 12 κ.εκ./στρ. Και η τέταρτη εφαρμογή (όταν οι ράγες αποκτήσουν μέγεθος 3 mm) με δόση 16 κ.εκ./στρ.
2)Οι δόσεις εφαρμογής στο Αμπέλι μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις καλλιεργούμενες
ποικιλίες και τις συνθήκες ανάπτυξης.
Δεν θα πρέπει να εισέρχεστε στο πεδίο εφαρμογής μέχρι να στεγνώσει εντελώς το ψεκαστικό υγρό από τις επιφάνειες των φύλλων
Το σκεύασμα παραμένει σταθερό για τουλάχιστον δύο (2) χρόνια από την ημερομηνία παρασκευής του όταν αποθηκεύεται στην αρχική κλειστή συσκευασία, σε ξηρό, δροσερό και καλά αεριζόμενο χώρο.
Συνθήκες εφαρμογής: 1)Στις επιτραπέζιες ένσπερμες ποικιλίες αμπελιού, οι δύο πρώτες εφαρμογές (στη διόγκωση των ταξιανθιών και όταν έχουν πέσει το 40% των πυλιδίων) να γίνονται με δόση 8 κ.εκ./στρ., η τρίτη εφαρμογή (στην έναρξη ανάπτυξης των καρπών) με δόση 12 κ.εκ./στρ. Και η τέταρτη εφαρμογή (όταν οι ράγες αποκτήσουν μέγεθος 3 mm) με δόση 16 κ.εκ./στρ. 2)Οι δόσεις εφαρμογής στο Αμπέλι μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις καλλιεργούμενες ποικιλίες και τις συνθήκες ανάπτυξης. Δεν θα πρέπει να εισέρχεστε στο πεδίο εφαρμογής μέχρι να στεγνώσει εντελώς το ψεκαστικό υγρό από τις επιφάνειες των φύλλων Το σκεύασμα παραμένει σταθερό για τουλάχιστον δύο (2) χρόνια από την ημερομηνία παρασκευής του όταν αποθηκεύεται στην αρχική κλειστή συσκευασία, σε ξηρό, δροσερό και καλά αεριζόμενο χώρο.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Νέα έγκριση (ZRMS) (άρθρο 33)
Λήξη έγκρισης: 31/08/2024