Παρασκευάζεται από την:
SEIPASA SA (Huesca)
C/Almudevar, 2
E-22240
Tardienta (Huesca)
SPAIN
TEL: 0034 974253433
FAX: 0034 974 253 298
e-mail: ppeleato@seipasa.com
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
Αρματάς Λ.-Χατζηκωστής Γ. - AGRIPRO Ο.Ε.
Θέση Πιρίτσα Ιωνίας, ΤΘ 1560
57008
Θεσσαλονίκη
TEL: +30 2310 783528
FAX: +30 2310 783528
e-mail: agripro.gr@gmail.com
2.Για φυλλώδη εφαρμογή ρυθμίστε το νερό της δεξαμενής σε pH 6.5-7.
3.Οι εφαρμογές να γίνονται στις δροσερές ώρες της ημέρας, νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα.
4.Μην ψεκάζετε όταν φυσάει.
5.Εξασφαλίστε καλή κάλυψη των φυτών, ιδίως της κάτω επιφάνειας των φύλλων σε περίπτωση προσβολής από αλευρώδεις.
6.Η χρήση στο μαρούλι περιλαμβάνει τα μαρούλια: iceberg, σαλάτα, στρογγυλό, κοινό.
7.Η χρήση στη ροδακινιά περιλαμβάνει τη νεκταρινιά.
8.Η χρήση στην κερασιά περιλαμβάνει τη βυσσινιά.
9.Η χρήση στην πορτοκαλιά περιλαμβάνει τη νεραντζιά και το περγαμόντο.
10.Η χρήση στη λεμονιά περιλαμβάνει την κιτριά.
11.Η χρήση στο γκρέιπφρουτ περιλαμβάνει τη φράπα.
12.Δεν έχει γίνει έλεγχος για ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις καλλιέργειες βερυκοκιάς, δαμασκηνιάς, κερασιάς, βυσσινιάς, πορτοκαλιάς, μανταρινιάς, λεμονιάς, γκρέιπφρουτ, λιμμετίας, νερατζιάς, περγαμόντου, κιτριάς, φράπας, αμυγδαλιάς, καρυδιάς Βραζιλίας, ανακάρδιας (κάσιους), καστανιάς, φουντουκιάς, μακαντάμιας, καρυδιάς πεκάν, κουκουναριάς, φιστικιάς, καρυδιάς, λωτού, φινόκιου, ιβίσκου και χρυσάνθεμου από τη χρήση του σκευάσματος.
Για τις χρήσεις αυτές, ο κάτοχος της άδειας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές αποτυχίες που αφορούν τη φυτοτοξικότητα από τη χρήση του σκευάσματος. Πριν την εφαρμογή του σκευάσματος σε αυτές τις καλλιέργειες να προηγείται δοκιμαστική εφαρμογή του σε μικρή κλίμακα.
13.Να προηγείται δοκιμαστική εφαρμογή στις ποικιλίες αχλαδιού Κρυστάλλι και Κοντούλα. Στις ποικιλίες αυτές δεν είναι αποδεδειγμένη η απουσία φυτοτοξικότητας.