GLYPHOSATE ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ 36 SL
Glyphosate 36% 
Πυκνό Διάλυμα (SL) / Βοηθητικές ουσίες: 67.61%
Οδηγίες εφαρμογής για ΒΕΡΙΚΟΚΙΑ:
Δόσεις σκευάσματος, δραστικές ουσίες και οδηγίες εφαρμογής
Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας
Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του
GLYPHOSATE ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ 36 SL για χρηση σε
ΒΕΡΙΚΟΚΙΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)
Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS09
ΑΓΡΟΧΗΜΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ
ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου, 15ο τετράγωνο
71408
TEL: 2810 380758
FAX: 2810 381738
e-mail: info@agrochemsofcrete.gr
Για την οροβάγχη στον καπνό εφαρμόζεται με 30-40 λίτρα νερό ανά στρέμμα με ψεκασμό καλύψεως της φυτείας.
Χρησιμοποιείτε μπεκ τύπου σκούπας και ψεκάστε με πίεση μικρότερη από 2 ατμόσφαιρες (30 PSI).
2.Για τα πλατύφυλλα ζιζάνια Malva spp. (μολόχες), Urtica spp. (τσουκνίδες), Polygonum spp. (πολυκόμπι, λαπάτσα), Portulaca oleracea (αντράκλα), η δόση κυμαίνεται από 400-600 κυβ. εκ./στρέμμα, ανάλογα με το στάδιο ανάπτυξης τους.
3.Για την αγριάδα, η εφαρμογή να γίνεται όταν έχει ύψος 15 – 30 εκατοστά
4.Για την φτέρη η εφαρμογή να γίνεται μετά το ξεδίπλωμα της κορυφής.
5.Να μην γίνεται ψεκασμός, αν αναμένεται βροχή σε 6 ώρες.
6.Να μην χρησιμοποιείται σε καλλιέργειες, που προορίζονται για σποροπαραγωγή.
7.Μην ψεκάζετε όταν φυσάει.
8.Να μην χρησιμοποιείται σε καλλιέργειες, που παράγουν υπόγειο βρώσιμο προϊόν πριν τη συγκομιδή τους.
9.Για τις επιτραπέζιες ελιές επιτρέπεται η συλλογή τους μόνο από το δένδρο.
10 Η εφαρμογή να γίνεται όταν δεν υπάρχει νερό στα στραγγιστικά κανάλια.
-Να εφαρμόζονται εναλλακτικές μέθοδοι αντιμετώπισης ζιζανίων (μηχανική μέθοδος, καλλιεργητικά μέτρα κλπ) όπου αυτό είναι δυνατό και να γίνεται εναλλαγή ζιζανιοκτόνων (ζιζανιοκτόνα με διαφορετικό τρόπο δράσης) για την αποφυγή ανάπτυξης ανθεκτικότητας των ζιζανίων στην δραστική ουσία glyphosate.
-Σε αρδευτικά και στραγγιστικά κανάλια πρέπει να γίνεται κατευθυνόμενος ψεκασμός των ζιζανίων στα πρανή και με τρόπο ώστε σταγονίδια του ψεκαστικού διαλύματος να μην πάνε στο νερό.
Σε αγρούς μετά την συγκομιδή και πριν την κατεργασία του εδάφους για σπορά να μεσολαβεί διάστημα τουλάχιστον επτά (7) ημερών για τα ετήσια ζιζάνια και δεκατέσσερις (14) ημερών για τα πολυετή ζιζάνια πριν την κατεργασία του εδάφους.
Να μην επιτρέπεται η βόσκηση των ψεκασμένων ζιζανίων ακόμα και όταν αυτά ξεραθούν.