Plant Protection
Υπηρεσία Φυτοπροστασίας $sitename

ALFIL 80 WP

Βρέξιμη Σκόνη (WP) / Βοηθητικές ουσίες: 16.7%


Οδηγίες εφαρμογής για ΑΜΠΕΛΙ: Οινοποιήσιμες Ποικιλίες:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του ALFIL 80 WP για χρηση σε ΑΜΠΕΛΙ: Οινοποιήσιμες Ποικιλίες εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Διασυστηματικό μυκητοκτόνο με προστατευτική και θεραπευτική δράση. Παρουσιάζει συμπλαστική και αποπλαστική κίνηση και δρα παρεμποδίζοντας την βλάστηση των σπορίων αλλά και επάγοντας μηχανισμούς άμυνας των φυτών.
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμοί φυλλώματος, επάλειψη με πινέλο στα προσβεβλημένα μέρη του κορμού και των κλαδιών των εσπεριδοειδών
Στις περιοχές όπου εφαρμόζονται, να ακολουθούνται οι οδηγίες των Γεωργικών Προειδοποιήσεων
(2) Συνιστάται ο συνδυασμός του με μυκητοκτόνα επαφής (με δ.ο. mancozeb, folpet) για να επιτυγχάνεται καλύτερη προστασία των φυτών και ειδικά στους ψεκασμούς μετά την άνθηση ή όταν οι συνθήκες είναι ευνοικές για την ανάπτυξη της ασθένειας.
Συνθήκες εφαρμογής: Στις περιοχές όπου εφαρμόζονται, να ακολουθούνται οι οδηγίες των Γεωργικών Προειδοποιήσεων (2) Συνιστάται ο συνδυασμός του με μυκητοκτόνα επαφής (με δ.ο. mancozeb, folpet) για να επιτυγχάνεται καλύτερη προστασία των φυτών και ειδικά στους ψεκασμούς μετά την άνθηση ή όταν οι συνθήκες είναι ευνοικές για την ανάπτυξη της ασθένειας.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Επανέγκριση (άρθρο 80.5). Σκευάσματα που υπέβαλαν φάκελο προ 6/2011 και εγκρίθηκαν με το ΠΔ 115
Λήξη έγκρισης: 15/03/2026