
SYSTHANE ULTRA 45 EW
Myclobutanil 4.5% 
Εναιώρημα (λάδι σε νερό) (EW) / Βοηθητικές ουσίες: 95.05%
Οδηγίες εφαρμογής για ΑΜΠΕΛΙ: Οινοποιήσιμες Ποικιλίες:
Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής
Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας
Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του
SYSTHANE ULTRA 45 EW για χρηση σε
ΑΜΠΕΛΙ: Οινοποιήσιμες Ποικιλίες εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής
Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας
Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του
SYSTHANE ULTRA 45 EW για χρηση σε
ΑΜΠΕΛΙ: Οινοποιήσιμες Ποικιλίες εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)
Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS08+GHS09
2. Η δόση 125 κ.εκ. ανά 100L ψεκαστικού υγρού σκευάσματος στο αμπέλι να χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση μόνο του ωιδίου ή σε περίπτωση που απαιτείται ταυτόχρονη αντιμετώπιση του ωιδίου και της μαύρης σήψης. Για την αντιμετώπιση μόνο της μαύρης σήψης στο αμπέλι να χρησιμοποιήσετε 65 κ.εκ. σκευάσματος ανά 100L ψεκαστικού υγρού.
3. Η χρήση στην πιπεριά υπαίθρου και στην αγκινάρα θα χορηγηθεί σύμφωνα με την παρακάτω ΟΓΠ όταν καθοριστούν αναθεωρημένα MRLs για το myclobutanil σύμφωνα με τον Κανονισμό 396/2005. Ο κάτοχος της έγκρισης υποχρεούται να ενημερώσει άμεσα την αρμόδια αρχή. (Για την πιπεριά υπαίθρου θα πρέπει να έχουν υποβληθεί και τα απαιτούμενα πειράματα αποτελεσματικότητας).
Στρατηγική διαχείρισης ανθεκτικότητας
• Εφαρμόστε το σκεύασμα προληπτικά στα πρώτα στάδια ανάπτυξης των ασθενειών
• Εφαρμόστε το σκεύασμα σε εναλλαγή με μυκητοκτόνα άλλων ομάδων με διαφορετικό τρόπο δράσης.
• Μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλιεργητική περίοδο: όπως αναφέρονται στο φάσμα δράσης .
-Να μην εφαρμόζεται εάν αναμένεται βροχόπτωση εντός 6 ωρών.
-- Μετά την εφαρμογή του προϊόντος σε ετήσιες καλλιέργειες, συνιστάται οι καλλιέργειες που ακολουθούν να περιοριστούν σε: καρότα, λυκοτρίβολα (lamb’s lettuce), τομάτες, πιπεριές, φράουλες, πεπόνια και αγγούρια.
Το σκεύασμα παραμένει σταθερό για 2 χρόνια τουλάχιστον από την ημερομηνία παρασκευής του, όταν αποθηκεύεται, στην αρχική σφραγισμένη συσκευασία του σε χώρο ξηρό, δροσερό (θερμοκρασία > 5oC) και καλά αεριζόμενο