Plant Protection
Υπηρεσία Φυτοπροστασίας $sitename

TWIST 50 WG

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG) / Βοηθητικές ουσίες: 47.9%


Οδηγίες εφαρμογής για ΑΜΠΕΛΙ: ΣΤΑΦΙΔΑ:

Δόσεις και οδηγίες εφαρμογής

Tο περιεχόμενο ειναι ορατό μονο σε συνδρομητές της σελίδας

Για να δείτε την ακριβης δοσολογια, και τρόπο εφαρμογής του TWIST 50 WG για χρηση σε ΑΜΠΕΛΙ: ΣΤΑΦΙΔΑ εισέλθετε στο σύστημα
Plant Protection
Γενικές οδηγίες σκευάσματος
Στόχος σκευάσματος: Μυκητοκτόνο με κυρίως προληπτική αλλά και θεραπευτική δράση για την καταπολέμηση του ωιδίου. Εμφανίζει διελασματική και τοπικά διασυστηματική κίνηση καθώς και αξιόλογη δράση με ατμούς. Η δραστική ουσία trifloxystrobin είναι παρεμποδιστής της μιτοχονδριακής αναπνοής των μυκήτων στη θέση Qo του συμπλόκου ΙΙΙ του κυτοχρώματος bc 1 (ομάδα Qols, υποομάδα oximinoacetates).
Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός φυλλώματος.
στο πεπόνι προτείνεται η εφαρμογή της μεγαλύτερης δόσης των 25 γρ. σκευάσματος / 100 λίτρα ψεκαστικού υγρού, υπό συνθήκες υψηλής πίεσης προσβολής και για μεγαλύτερα μεσοδιαστήματα.
Διαχείριση ανθεκτικότητας:
Εφαρμοστε το Twist 50 WG προληπτικά στα πρώτα στάδια ανάπτυξης των ασθενειών και αποφύγετε τις θεραπευτικές εφαρμογές.
Εφαρμόστε το Twist 50 WG σε προγράμματα ψεκασμών σε εναλλαγή με μυκητοκτόνα άλλων ομάδων με διαφορετικό τρόπο δράσης από τους Qols με τα οποία δεν εμφανίζει διασταυρωτή ανθεκτικότητα.
Μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλιεργητική περίοδο: 2-3 ανάλογα με την καλλιέργεια.
Συνθήκες εφαρμογής: στο πεπόνι προτείνεται η εφαρμογή της μεγαλύτερης δόσης των 25 γρ. σκευάσματος / 100 λίτρα ψεκαστικού υγρού, υπό συνθήκες υψηλής πίεσης προσβολής και για μεγαλύτερα μεσοδιαστήματα. Διαχείριση ανθεκτικότητας: Εφαρμοστε το Twist 50 WG προληπτικά στα πρώτα στάδια ανάπτυξης των ασθενειών και αποφύγετε τις θεραπευτικές εφαρμογές. Εφαρμόστε το Twist 50 WG σε προγράμματα ψεκασμών σε εναλλαγή με μυκητοκτόνα άλλων ομάδων με διαφορετικό τρόπο δράσης από τους Qols με τα οποία δεν εμφανίζει διασταυρωτή ανθεκτικότητα. Μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλιεργητική περίοδο: 2-3 ανάλογα με την καλλιέργεια.
Διαβάστε τον τρόπο εφαρμογής

Αναλυτικές πληροφορίες για το σκεύασμα απο το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης (minagric.gr)

Τύπος έγκρισης: Οριστική έγκριση σύμφωνα με τον Κανονισμό 1107/2009
Λήξη έγκρισης: 30/06/2021

Σημείωση: Οσα σκευάσματα εμφανίζονται στους καταλόγους, παρόλο που η ημερομηνία λήξης τους είναι προγενέστερη της σημερινής, για τα οποία δεν υπάρχει ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ή δεν εμφανίζεται η λέξη ΑΠΟΣYΡΘΗΚΕ, η έγκρισή τους είναι σε ισχύ και βρίσκονται σε διαδικασία ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Κωδικός Φυτοτοξικότητας: GHS07+GHS09
Παρασκευάζεται από την:
Bayer S.A.S., Division Crop Science, Environmental Science
16, rue Jean-Marie Leclair, CP 90106
69266
Lyon Cedex 09
FRANCE
Υπεύθυνοι διάθεσης στην αγορά::
Bayer Ελλάς ΑΒΕΕ
Αγησιλάου 6-8, Μαρούσι
15123
ΑΘΗΝΑ
TEL: 210 6166000
e-mail: ioannis.tsoutsanis@bayer.com